0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (6,679 puan) tarafından
Dunden beri gecmeyen bir bulanti var su bilee icinci kusuyorum artik ayakta zor duruyorum ilac filan da yardim etmiyor ne yapa bilirim gecsin

4 Cevaplar

0 oy
(1,062 puan) tarafından
Üşütmüşsun canim kekik kaynat 5 dakika beklet demlensin ic biseyin kalmaz 
(6,679 puan) tarafından
Qaliba canim dun sancimda vardi acile gitdim iyne ysptilar sancim gecti ama bulantim gecmek bilmiyor
(1,062 puan) tarafından
Bulanti usutmeden oluyor havalar bi sicak bi soguk normaldir cnm bende dun usuttum ictm bi bardak hemen gecti
(6,679 puan) tarafından
Twkler canim deniycem inwallah gecee
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç haftalık canım 
(6,679 puan) tarafından
23 haftalik gecmiwdi dunden beri yine bawladi ama bu kez cok kotu dayanamiyorum
tarafından
Bn de 25 e kdr çekmiştim canım bir de son ayda
(6,679 puan) tarafından
İnwallah biran once gecer kucuk bir oglum var ona bakamaz hale geldim
0 oy
tarafından
Nane limon yatıştırır mideni canım gebelikte de bir zararı yok birazda leblebi muz falan yiyebilirsin mideni tutar geçmiş olsun 
(6,679 puan) tarafından
Hic bir wey yiyemiyorumki canim sanki dunyani yemiw gibiyim ama nane limonu severim deneyjm hemen twler canim
tarafından
Mideni usuttuysen ondan olur canım ac kaldıkça da temelli bulandıkça bulanır miden inşallah gever nane limonla
(6,679 puan) tarafından
Karnimda filanda sanci var bulantidan bir turlu uyuyamiyorumm inwallah gecer bakmam gereken bir cocugum var boyle ilgilenemiyorum
tarafından
Seni cok iyi anlıyorum canım benim doğuma bir ayim kaldı hala daha geçmedi mide bulantısı durup durup ortaya cikiyo benimde 2.5 yaşında bi kızım daha var ben ıyi olmayınca oda iyi değil eşim desen zaten baş çocuk ben kötü olunca o benden de kötü olur oturur düşünür hasta kaz gibi :))
0 oy
(331 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım limon koklamak iyi geliyor derler ama hiç denemedim üşütmüşsen iyileşmeden geçmez heralde dikkat et kendini sıcak tut 
(6,679 puan) tarafından
Zaten dunden limon yemekden oluyorum yok bir faydasi ne yapsam gecmiyor

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 492 göst.
22 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Merve A (532 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 747 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 304 göst.
24 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Can_su (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 319 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cekirdek ailem (3,853 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,759 soru

24,144,362 cevap

334,611 kullanıcı

...