Seninde Arefen mübarek olsun
25 yaşındayım 25 inde anne oldum çok şükür hem hamileliğim rahat geçti hemde lohusalığım. 4 gün sonra iş yapmaya başlamıştım genç anne olmanın belkide verdiği en büyük avantajı bebeği çekebilme gücü. Gerçekten yaş ilerledikçe zor olur diye düşünüyorum bebekle uğraşması o yüzden tam ideal yaşta anne olduğunu düşünüyorum..
Şimdiki aklım olsa 40yasinda evleniiridm
Çok annam bi çocuk büyütmek
SENİNDE ARİFEN MÜBAREK OLSUN İNŞALLAH CNM
Seninde arefen mübarek olsun ❤
❤
☺
23 yaşındayım 25 günlük bir kizim var, kendi capimda ilamı sorun yaşıyorum , ağlıyor niçin ağladığını bilmiyorm , uyuyor bu sefer niye uzun uyudu diyorm ,
E e tabiki böyle birşey var , hamilelikte düşük riskim vardı bu beni baya zorladı , eş tarafından ailesi tarafından hep stres yaşadım, çok şükür doğumum çok kolaydı , öyle şiddetli doğum sancısı hiç cekmedim ☺ minik kızım o konuda beni hiç uzmedi , doğum yaptıktan iki sonra ayağa kalktım hiç doğum yapmamış gibi çok şükür ...
Hayırlı bayramlar olsun inşallah canım seninde arefen mübarek olsun 21 yaşında anne oldum ilk zamanlar annemde kaldık eve döndüğümüz zaman çok ağladım ben bakamam yıkayamam diye eşim birlikte bakarız dedi teselli etti beni beraber alıştık gitti çok şükür destek önemli
1,486,252 soru
24,298,521 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın