Kızlar ne dicem. Saçlarımı boyamayı düşünüyorum bu ikinci kez olacak ilk boyadigimda bazı yerlerin tek tük boyanmadigini fark ettim . Şimdi tekrar boyayacagim ama kusursuz olsun istiyorum. Ne kadar olur bilmem ama olduğu kadar.
Kız şaka değil ciddi algıla bn kafamı boya kutusunun içine sokuyorum her yeride tutuyor
Tutam tutam boyadım diş fırcasıyla hiç bir yerime deydirmeden ve temiz bi sonuç elde ettim önlü arkalı bakarak aynadan yardım aldım saolsun çok güzel yardımcı oldu aynacığım
20 dk da boyadım 1 saat kadar duruyor sonuç kara bi kız oldum ☺️☺️
Bende sorim o zaman saçınızı kendiniz açtınız mı rengini ben tırsıyorum da o açma meselesine
45 dk bekliyor tutsun istiyorsan kirli saçını boyaya başlamadan önce iyce tara sonra yatağı bırak boyama boyunca hiç kullanma ikinci tavsiyem tüpke boya fırça değil eldivenli elini kullan saçın tutamını avucuna al üstüne boyayı sık ovuştur yedir köküne doğru dairesel hareketlerle çitiiler gibi karıştır fırça ve tarak boyayı ordan alıp oraya atıyor görüntü homojen olmuyor yani elinle ovalayarak boya Bn yıllardır kendim boyarım neler yaptım evde hiç kuaföre gtmedm boyaya arkadaşlarımda bana gelir ha bide muhteşem sonuç için 2 kutu boya
1,487,873 soru
24,322,073 cevap
345,353 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın