0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 hafta köyde kaldım qitmeden balkonu yıkadım büyük bi kilim sermiştim kilimde kalnanamındı qüvercin qelmiş yumurtlamış bende kaynanam kızar diye kilimi kaldırdım kaynanam buqun qelicekti  ama yuvasına dokunmadım beni qördü ama qüvercin sonra yumurtasınada elimi sürdüm bizde evde kus besliyoruz hatta bi kaba yem koydum baş ucuna koydum qelip yesin diye qelip qelip qidiyor ins yatar yuvasına cok üzqünüm eşimi aradım o anlıyor kuşlardan asaqıdan küçük bi kasa qetirdi içine temiz bi bez koyduk yumurtalarıda oraya koyduk yerede yem döktü yesin qitsin yuvada yatsın diye 

4 Cevaplar

0 oy
(11,971 puan) tarafından
Yatar uzulme cnm o urkmuştur şmdi.. yuvasnı bozmamşsn ki.. fazla gozukme de gelsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim benim balkona hersene geliyolar yikamiyorum bile.kalkmasinlar diye kaç ay pis kalıyor ama yazık kiyamiyorum
tarafından
bende kıyamadım sadece kilimi aldım yuvasını asla bozmak qibi bi niyetim yoktu
tarafından
Geri gelir sen görünme sık. sık korkuyorlar canim
tarafından
tmm canm inş
0 oy
(30,112 puan) tarafından

Uzulme gelir bulur yerini 

tarafından
inş ya valla kötü bi niyetim yoktu sadece kilimi aldım
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Dikkat et güvercin biti bulaşmasın. Bende günah dedim karışmadım sonra tüm eve bit bulaştı ilaçlattık kurtulduk 
tarafından
yok yeni yumurtlamiş iki qün oldu bi baktim yoktu bide baktım yumurtlamış
(2,263 puan) tarafından
Yumurtadan çıkınca hemen uçurmaya bakın yoksa gitmiyorlar
(11,971 puan) tarafından
Cnm guvercin biti nasıl oluyor
tarafından
inş annesi qelir yuvada yatarda
(2,263 puan) tarafından
Siyah küçük nokta gibi ben evin duvarlarında yürürlerken farketmiştim sonra dikkat ettim ki her yerde varmış ama küçük oldugundan daha önce farkedememişim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 889 göst.
26 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,804 soru

24,090,663 cevap

331,728 kullanıcı

...