0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (421 puan) tarafından
Hanımlar merhaba yeni doğan için hangi bezi almalıyım prima düşünüyodum sleepy de güzel dediler baktım 200 tane sleepy 100 tl 200 tane prima 200 tl yani 2 katı ama gerekiyorsa prima almak alırım tabi de sizin düşünceleriniz nedir acaba 

23 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ben hamilelik de sleppy stokladim kızım 16 aylık hala sleppy kullanıyorum çok memnunum
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Sleepy kullandm iyiydi
0 oy
(30,125 puan) tarafından

Bimin bezini cok severdim ama git gide kotulesmeye basladi sleppy kullanmayi düşünüyorum 

tarafından
Sleppy kullanma bence çok kötü iki bez aldım kızı mahf etti hep kakası cikiyo az etsede cikiyo primeya devam
(30,125 puan) tarafından
Deniycem hepsini
(11,257 puan) tarafından
Aynı şeyi yaşadım cnm  3 aylıkken kullandım sonra hep alerji yaptı bütün vücuduna hemde sleepy güzel uygun fiyatı ama molfix de güzel 120 taneye 97 ödedik
(30,125 puan) tarafından
Hm bakam.hele bnde degisecemde kararsiz kaldim
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Ben bı paket yenidoğan Prima aldım kuzum sleppy alacaktım kalmamıştı bende Prima aldım bakalım doğunca inşallah alerji yapmaz 
(421 puan) tarafından
Bende öyle diyorum canım aslında az az alıp denemek lazım
(2,575 puan) tarafından
Arkadaşım stok yapmıştı doğmadan bebek. Ama gel gör ki aldığı bez oğluna alerji yaptı. Birsuru bez boşa gidecekti. Hep sağa sola dağıttı. Bende o yüzden stok yapmaya korkuyorum
0 oy
(1,963 puan) tarafından
3aylık olcaz memnunuz sleepy den kuzum. Primayi hastane vermişti denedim guzel ama bnm sleepy daha hosuma gitti
0 oy
(90 puan) tarafından
prima tvsiye etmem hic emmiyo hep.disina sizdiriyo ilk.oglumda.kullandim gece 12den sonra sabaha kadar 4 defa ust degisirdim hic memnun kalmadim slepy aldimm memnunum halem kullaniyoeum yeni dogan bebegimede kullaniyorum suan
tarafından
Yo gayet iyi Prima emmesi de iyi kakasını cikarmiyo cnm bilmiyom bebekten bebeğe degisiyo benim bebeğe gelmedi Prima basta kullandığım için o iyi geldi bebegime
0 oy
(11,257 puan) tarafından
Kuzum sleepy kullandım.yeni doğan çok güzel tavsiye ederim prima iyi ama bütçeyi zorlar biraz 
0 oy
tarafından
Bebeğim iki günlük BİM'in bezini kullaniyorum ben şuan sıkıntı yok
0 oy
tarafından

Sleppy kullanma bence çok kötü iki bez aldım kızı mahf etti hep kakası cikiyo az etsede cikiyo primeya devam doğduğundan belli prima aldim sleppy deniym dedim kötü çıktı lastik izi cikiyo hep kıpkırmızı oluyodu yine de sen bilin

0 oy
(7,436 puan) tarafından
Sleepy bin kenar bariyerleri çok iyi canım hiç sizdirmiyor ama diğer bezlere göre kalıp biraz küçük ön arka uzunluğu gayet iyi genişlik küçük  bebeğin kilosu şimdiden aşağı yukarı belli olur zaten eğer 4kiloya yakın bir bebek olacaksa sleepy 2numara alabailirsin direk.prima tavsiye etmem hem pahalı ve bebeklere bağışıklık yapıyor başka bez kullandığında pişik yapıyor ve Türk malı değil amerikan mali iceriginde Allah bilir ne vardır tabi bu benim fikrim sen kullanabilirsin 
0 oy
tarafından
Kimisine sleepy yaramiyo kimi bebege de prima. Kizim 1 yasinda bütün bezleri denedim desem yeridir. Ilk zamanlar xok memnun oldugm bez bi süre snra bozdu. Yada denemek ici aldm hix yaramadi. Denemek lazim
tarafından
Sen hangisini kullaniyon cnm
tarafından
Ilk molfixle basladim memnundm snra minies kulladm 3 nunaraya kadar ama 4 numarada bozdu bebelanda gectm onu da begenmedim. Bimin bezi inanilmaz yumusak cok güzel ama kizim gece uyanmiyo altini degistrmiyrm gece i yzden sızdırdi. Suan sleepy kullanyrm memnunum
(3,270 puan) tarafından
aynen cnm bez de mama da göreceli yani deneyip bulmakta fayda var aslında bende sleepy bidaha mecbur kalmadıkça almam hi memnun kalmadım
tarafından
Bende ilk kullandigmmda kalinyi bseu denk gelmisti ondan sogumustum. Snra sleepy natural kulot bez aldm. Ondan cok memnunum
0 oy
(12,521 puan) tarafından
İlk kızımda prima kullandım hiçbi sıkıntı yaşamadım 2 yıl

İkincide Molfix kullanıyorum şuan 
0 oy
(1,241 puan) tarafından
2 ay pirima kullandim cocuk cis yaptiginda bezden kotu koku geliyordu zaten pirima icerigini degiatirmis petrol ve turevi varmis o yuzden direk degiatim molfix kullandim sleepyy kullandim ikiside cok cok iyi baska da bir sey kullanmadim.Hic pisik olmadik
0 oy
(671 puan) tarafından
Bn ilk hastane çantası için sleepy aldm ama kullanmadım cnm
0 oy
tarafından
Yenidoğan için sofia ve aynı markanın ıslak mendili çok iyi sonra jeny ve wily de güzel 
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Merhaba canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikinci çocuğumda molfix kullandım şimdi kızım 2,5 aylık bundada molfix kullanıyorum tavsiye ederim  
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Sen 200 tane yeni doğanı ne yapacan ben hiç yeni doğan almadım sen 1 paket alsan Saba yeter
0 oy
(834 puan) tarafından
Valla ben bebegim doğdu doğalı prima kullanıyorum cişi hemen emiyor sızdırma pişik falanda yapmiyor
0 oy
tarafından

Prima felaket pisik yaptı benim kızımı :ermm:

0 oy
(274 puan) tarafından
Bana kalırsa ne alacaksan az al ben prima almıştım ama bebeğime iyi gelmedi pişik yaptı bu yüzden değiştirdim doğru bezi bulana kadar nerdeyse tüm bezleri denemişimdir sende deneyerek bulacaksın bunyüxden fazla alma ne alacaksan az al sleepy yan bantlar pişik yapıyor onun dışında pişik yapanı duymadım sleepy tercih edebilirsin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 83 göst.
22 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esrat (9,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 576 göst.
13 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 240 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 316 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hryhry1 (1,794 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,983 soru

24,105,516 cevap