0 oy
528 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Evet hanımlar. Ben yeniyim aranizda yani daha doğrusu gebe soru cevaptaydim orada herkes burayı önerdi. Bende buraya geldim. 8 ay once korunurken hamile kaldigimi öğrendim henüz düşünmüyorduk ama hep bu anı beklemiştik sanki mutluluktan havaya uçuyoruz falan ama maalesef mutluluğumuz cok uzun sürmedi 2 hafta sonra düşük yaptim bebeğimin kalp atışları falanda vardi. 3 ay sonra tekrar hamile kaldim.Bi sabah kalktim lavobaya gittim ve kanamam vardi. Esim mutfakdaydi. Gözlerim dolmuş sekilde baktım yüzüne oda bana bakti nolur yapma dedi sarildik ağladık tabi hemen hastaneye gittim 2 gun yattım ama kalp atışları yoktu kanamam kesilmişti 6 haftalikti henuz. Biraz daha bekleyelim dedi doktorlar. Surekli kontrole gidiyordum. Son gittiğim kontrolde kese bozulmuştu ayrıntıli utrasona girdim bebek vefat etmiş dediler o gun yattim bi kac saat sonra kurtaj oldum. Bunlari yazarken boğazım düğümleniyor. Simdi tekrat bebek düşünmeden once kan pihitlasma testi gibi testleri yaptıracağız insAllah ama hastaneler ne zaman acilacak bilemiyoruz. Benim gibi tekrarlayan düşük yaşayan arkadaşlar neler yaşadınız bu süreçte benimle paylaşırsanız cok mutlu olurum.

7 Cevaplar

0 oy
(333 puan) tarafından
Canim cok gecmis olsun cok zor bir durum bende tam 1 sene once bugun bebegimi kaybettim düşük yaptim. Simdi cok şükür tekrar hamileyim ama doktor daha once düşük yaptığım icin direk coraspin basladi test felan yapnadan. Rabbim bir an once sana da baska isteyenlerde nasip estin insallah.
tarafından
InsAllah canim
-Reklam-
0 oy
(1,404 puan) tarafından

Postun üstte kalsın canım :angel:

tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Aynı şeyleri yaşamısız. Ben de 2 defa Düşük yaptım ilkinin 8 haftalıkken kalp atışı durmuştu �kincisi ise Boş gebelikte yani bebek gelişmemişti ikinciden sonra genetik ve kan pıhtılaşma testi yaptırdık Ben de kan pıhtılaşması olduğu çıktı planlı bir şekilde üçüncüye hamile kaldım keseyi görür görmez göbekten iğne ve Coraspin kullanmaya başladım vitaminler falan 22 haftaya kadar sorunsuz geldim 22. Haftada ayrıntılı Ultrasonda bebeğinm de tümör olduğunu öğrendim aldır sakat olur down sendromlu olur falan dediler hiçbirini Dinlemedim ne olursa olsun o benim dedim küçücük ayaklarıyla tekme atıyor nasıl aldırırım dedim o gün hiç unutmuyorum hastanenin önünde Allah'ım benim meleğim olmayacak mı Çocuğun olmayacak mı diye ağladığımı ve herkesin etrafını toplandığını. Tümör git gide büyüdü kalbine beynine zarar verebilirdi hiçbirine aldırış etmedim suyumda fazlaydı Erken doğum riski vardı bebek doğuşu ile ameliyat olacaktı ve ben şehir dışından geliyordum 3 saatlik yoldan suyum gelseydi burada bebek yaşanmazdı Çünkü olduğum yerde imkan yok. Eşim hastaneye yatışını yapsınlar Ben riske atamam dedi. Hastaneye gittik Doktor ben seni yatırmam sancın falan yok dedi bu arada 33+3üm yine de nst istedi çok ilginç nst de sancıi çıktı ve yatışım yapıldı o gece hep sancı çektim çocuk erken gelmesin diye iğneler verdiler. Doktor da o kadar sancıya bebeği riske atmadı diğer gün sezeryan ile doğum yaptım bebeğim hemen küveze alındı ameliyat oldu Çok şükür iyi geçti tümör alındı bağırsaktan da oldu Daha sonra çok şükür onu da atlattı minicik bedeniyle her şey geride kaldı 1 ay onu bekledim küvezde ama şimdi 6 ay oldu Çok şükür hiçbir zaman Pes etmeyin her zaman dua edin ve Allah'a güvenin Konuşmak isterseniz bana yazabilirsiniz
tarafından
Hangi hastanede yaptirdin canim ankarada misin
tarafından
Zonguldak ta yaptırdım canım. Doğum Ankara
tarafından
Bende ankaraya gidiyorumda o yuzden sordum. Ankarada hangi hastane
tarafından
Şehir hastanesi
tarafından
Aynen bende
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Allahim saglikli bebek versin insaalah oncelikle simdi hamile kalmamaya calis bence ust uste düşük falam belliki bir rahatsizligin var dusuklerde  sonra parca alinip pgt yapildi mi bunu teklif et yapilmasiysada yapilsin testlerin normal bisey degil boyle olmasi
tarafından
O testleri yaptiramadim cunku korona girdi araya ama ilk firsatta gidip yaptiracam insAllah
(1,111 puan) tarafından
Yaptır canim mutlaka bisey vardir sebebsiz bukadar düşük olmamali Allah saglikli bebek versin insaalah
0 oy
tarafından
Benimde bi düşüğüm var canim 6 haftalıkken kanamayla düştü  malesef doktor  herhangi bir teste gerek olmadığını söyledi 3 ay sonra hamile kaldım şimdi 6 buçuk aylık kızım var rabbim gönlüne göre versin stres yapma stres çok etkiliyor 
tarafından
Allah bağışlasın canim
0 oy
(15,127 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 

Geçmiş olsun canım 
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(487 puan) tarafından
Bende 2 düşük yaptım ama kürtaj olmadım şükür benimki kimyasal gebelikti Dr coraspin kullanmamı söyledi ve genetik testi istedi bakalım hakkımızda hayırlısı
tarafından
Ne zaman yaşadınız yeni mi?
(487 puan) tarafından
Aralık'ta ve geçen ay Nisan ayında yaşadım
tarafından
Allah sifa versin Hayırla saglikla bir evlat nasip etsin
(487 puan) tarafından
Amin rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 667 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Kbrabdk.0 (14 puan) tarafından soruldu