0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kaynanamın annesi 67 yaşında ve aksi biri her şeye illa bir şey buluyor neyse normal de kaynanamı Ramazan da 3 kere yemeğe aldım hatta anneanneyi de getirin isterse falan da dedim bugün kaynanamı aramış Aleyna kimseyi yemeğe almadı terbiyesizliğe bak falan demiş sizi de annesini de yemeğe alır insan falan demiş davet etseydi beni evden alıp gotururdunuz demiş kaynanam da korona var boşver demiş ki aslında muhabbet böyle bitmemiştir tanıdığım için annesi başına ekşimesin diye benim arkamdan konuşturuyor annemleri de aldım hatta dünden cumaya kadar annemler bende yicek yemeğini annem 12 saat çalışıyor yemekle uğraşma gelin bende yiyin dedim kaynanami da 3 kere aldım yemeğe ama yaranamadım yine biri için kötü oldum

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynananda suç seni götürmedik diyememiş 
tarafından
Olan bana oldu yine kötü gelin ben oldum
tarafından
Deseydin kaynanana nie beni ortada birakion die
-Reklam-
0 oy
(3,270 puan) tarafından
O akıl vermeden terbiyesizlik yapıyor demeden aynaya bi baksın kimmiş terbiyesiz görsün (k.bakma bacım çok sinirlendim)
tarafından
Kız iki çocuğumla varya neler yaptım dört döndüm 2 çeşit yemek salata tatlı kek her şeylerini yaptım
(3,270 puan) tarafından
Bu devirde deveye diken varya bacım gerisini sen tamamla inan ki öyleleri yaranıyor
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Biz aylardır evde hapis hayatı yaşıyoruz boşu boşuna valla. Bu zamanda ne yemeği ne dedikodusu yahu. 
tarafından
Ben ailemden de kaynanamlardan da eminim virüs konusunda temizliklerine de öz bakımlarına da öyle bende öyle sokaklarda gezen biri değilim boş insanlar gibi
(3,209 puan) tarafından
Kuzum biz de pislikten ölmüyoruz ama evden de çıkmıyoruz kimseyi davet etmiyoruz. Sonuçta her eve market poşeti vb giriyor mecburen. Taşıyıcı oluo olmadıklarını bilemezsin ki. Insanın  gözünden bioe girebiliyor bu mikrop
0 oy
(245 puan) tarafından
Korona var deyip almasaydın sende gülüm. Bağzı insana iyilik olmuyor 
tarafından
O zaman da çocukları saklıyor oluyor
0 oy
tarafından
Hayır herşeyi geçtim bu konuşmadan senin niye haberin oluyo ? En sevmedigim şey laf taşınması 
0 oy
(7,930 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Anasıyla uğraş bir de anneannesiyle de uğraş oooo. Babaanne anneanne dıdının dıdısı dır bence uğraşmaya deymez .Kafaya takma konuşsun dursun
tarafından
Kız kötü olan niye ben oldum anasını da getireydi getirmemi dedim
(7,930 puan) tarafından
O bence anası bahanesiyle kendini tekrar davet ettirmeye çalışıyor :)
0 oy
(2,342 puan) tarafından
Canım böyle bi zamanda ne diye çağırdın ki iki tarafı da cagirmasaydin. Eşimin ailesi Bana yakin olmalarına rağmen Ben aylardır çıkmıyorum ve whatsapp tan da kaynım eltim durmaz gelirler diye gelme gitme küsme gibi şeyler paylaştım ve çağırmadım da kimseyi. Hiç gerek yok bence 
tarafından
Ben yapmadı olmak istemeyen bir insanım ama yine oldum onların temizliğinden de her şeyinden eminim
(2,342 puan) tarafından
Bende öyleyim ama normal bi zaman değil ki. Tabi temizliklerinden emin değilim ama olsam bile cagirmazdim canım

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 574 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kayla4 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_lina (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 204 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 358 göst.
15 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,898 soru

24,036,805 cevap

328,968 kullanıcı

...