0 oy
1,126 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Pppğğğü

35 Cevaplar

0 oy
(2,866 puan) tarafından
Göğüs ucunu yıkayıp emzirebilir sin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok ağlarsa göğsünü üç kere yıkayıp emzirebilirsin ama zorunlu olmadıkça gusül almadan emzirme 
0 oy
tarafından
göğsünü ellerin yika emzir günah degil nihat hatipoğlu dedi 
0 oy
(917 puan) tarafından
Bende bunu arastrmistim elbette gusül almalıyız bu keyfi olmamalı ama eğer o anda bebeğin aniden emmek istedi ve susmuyorsa mecbur kalıp emzirirsin aksi günah canım hiç birimiz o duruma düşmeyelim insallah
0 oy
tarafından
Ggöğsünü ellerin yika emzir günah degil nihat hatipoğlu dedi 
0 oy
(162,876 puan) tarafından
Gunah degil baci sadece gogsunun ucunu 3 kez yika emzir 
0 oy
(357 puan) tarafından
Lutfen haram diyen arkadaslar arastirmadan yanlis bilgi vermesinler.haramlik bi durum yoktur bebek durmayip kendini yirtana kadar aglarken dur bi banyo yapiym tabiki diyemez anne. Guzel olan elbette gusulden sonra emzirmektir ama bebek durmuyorsa sadece gogsunu yikayip emzirebilir buda hassasiyetle alakalidir icinin biraz olsun rahat etmesi icin
0 oy
tarafından
Haram ve günah diyenlere şok oldum ne Günah ne de haram diyanet işlerini arayıp sordum ben göğsünü yıkayıp emzirebilirsin canım 
(1,357 puan) tarafından
Helal olsun valla. Kendilerince uyduruyorlar işte
tarafından
Aynen öyle haram asla olmaz sütün haram yazmışlar ya ben şok
0 oy
(671 puan) tarafından
Bu konuda hiç fikrim yok ama içime sinmez sadece bnm hiç olmasa normal abdest kaç dakika sürer ki onu alıp emzirilebilir 
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Kimseyle polemiğe girmiycem herkes hoca olmus başıma  :) benim cocugum orda aç aglarken ben bir banyo yapayim birde abdest alayim diyecek ananin analigina şaşarım ben gunahsa bana günah el kadar çocuk niye açlıktan aglasin asil o gunah yapmayın bukadar ayrica yorumlards yok kirliyim yok pisim falan hayir degilim neden pis oluyomusum Allah biliyo sonucta yikarim göğsümü emziririm girerim sonra banyoma da
0 oy
(476 puan) tarafından
Göğsünü yikaman yeterli cnm 
0 oy
(179 puan) tarafından
Sadece göğsünü temiz ce yıkayıp bebeğine verebilirsin canım günah değil ama keyfi olarak cenabet geziyorsan tabiki günah
0 oy
(1,021 puan) tarafından
zorda kalınca göğsümü yıkayıp emziriyorum bazen de unutuyorum çok ağlayınca  inşallah günah dgldir 
0 oy
(16,738 puan) tarafından
Buraya sorman hata bu bir çünkü her kafadan bir ses çıkar herkes kendi bildiğini aktarır netten araştır diyanete bak yada varsa hocaya sor.

Nette yazan da şu emzirmek günah değil ama gusül keyfi kalmak günahtır ilişkiden sonra temizlenmeli ama bebek ağlıyor ise emzirmeli yahut vakit varsa bebek de uslu ise yıkanmalı sonra emzirilmelo
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Ağlıyorsa mecbur kaldığında emzirebiliyorsun dinimiz gereği guslün geciktirme suresi bir namaz vakti kadardır sonrası caiz değildir yani ne kadar erken alınırsa o kadar iyi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,453,863 soru

23,862,911 cevap

320,486 kullanıcı

...