Bir arkadaşımız temmuz annelerini sormuş.. Bende haziran annelerini soriyim dedim Nasılsınız kızlar? Ben çok heyecanlı ve biraz tedirginim ilk gebeliğim herşey normal yavrum sağlıklı çok şükür allahıma ama bende sanki biraz korku var oda okadar olsun dimii? doktor 8 haziran dedi ama bakalım kızım ozamana kadar beklicek mi sizde durumlar nasıl? Allahım tüm annelere yavrulamızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.. ❤️
Merhabalar
Bizim de bi sıkıntı olmazsa 25 hazirandan sonraya olur dendi. Erken gelir geç gelir bilemem Hayırlısıyla gelsinler inşaAllah benim ikinci gebeliğim ilkini daha karnımdayken melek oldu. Ama rabbimiz 5 ay sonra tekrar nasip etti. Bu gebeliğimde şu ana kadar ciddi bir sıkıntımız olmadı çok şükür allah da korusun hepimşzi ve yavrularımızı. isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evkatlar nasşp etsin Rabbimiz.
Amin canim hayirla alalim insAllah❤ bizde 30+2haftaligiz uygulamaya göre 20haziran görünüyor sezaryen olacagim gunum tam belli degil artik doktor ne zaman derse. Heycan korku hepsi bir arada valla Rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsin insAllah.
Iyiyimm bebegimi bekliyorum dort gözle ama gelmiyor zirtapoz zaman geçmiyor
Hamilelikten sıkılmaya basladım bu aralar psikolojik sanırım 22 haziran gosteriyo ama bakalım ne zaman gelcek cok sukur agrım sızım yok ama karnım cok buyudu 9aylık gibi gorunuyorum kendim kilo almadim cok tuhaf oldum dogursam kucagima alsamda buyutsem bi an önce diyorum kafamda milyonlarca soru var nasıl olcak diye bekliyorum
Bende haziran 25 tahmini doğum tarihi düğünumuzun olduğu gün heyooo tabikisi erken gelmediği sürece gerçi 16 haziran nikah 23 haziran kına öyleydi ilk bebisim çok heyecanlıyım 5 yıl sonra
Benimde 2 haziran gorunuyor normal istiyorum kasilmalar cok fazla bendede artik hic rahat uyuyamiyorum cok kilo aldim tabi bebegim erken gelebilir cunku gelisimi ve kilosu onde gidiyor insAllah 30 mayista dogar esimin o gun dogum gunu
Benimde 28 mayis 17 haziran arasi bekleniyo dogumum ama bende korku var ya ilk gebeligim heyecan ilk aylarda vardi ama zaman yaklastikca korku sardi beni napicam bilmiyorum yaa ama bir an oncede ogluma kavusmak istiyorum iki arada bir deredeyim anlicagin
1,487,167 soru
24,312,241 cevap
344,814 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın