Bende aynıyım tatlım eve doğalgaz döşenecek o zaman yapacam bende temizlik ama hamileligim istediğim gibi işlerimi yapmama izin vermiyor o yüzden yapasım varsada kaçıyor hepten koyveriyorum bazen. Ama bugün gaza geldim bugün evi güzel bi temizledim
Deli gibi temizlik yapasm vr camasir suyuyla wc banyo duvarlarini yikamak cam silmek istiyorm ama evi supurmeyle bile belim tutuluyor bn cok severm ev temizlemesni ama el ayak tutmaz oldu artk
Ben son ayımdayım. Ama hâla her gün temizliyorum evimi. Hatta bahar temizliği yapıyorum şuan. Yoruluyorum ama işim bitmeden de asla dinlenmiyorum. Titizlik hastasıyım da biraz.
Canım bende senin gibiyim temizliği çok seviyorum ama gözümde büyüyor ama mecbur kalkıp yapıyorum günlük haftalık temizlik herkesin bildiği yaptığı şeyler büyük temizliği ise ben ramazandan sonra yapacağım inşallah işe halıları yıkamacıya vermekle başlarım zaten halılar gidince ev kalkıyor sonra camların balkonlu olanları ben silerim diğerlerini eşim siler inşallah kapılar mutfak dolabı wc banyo heryeri sırayla yaparım artık bide koltuklar silinecek tabii
1,486,288 soru
24,299,082 cevap
343,947 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın