Bugun hastane gitmistim geldik sonra wc girdim taharet nasil yaziliyor boylemi bilmiyom simdi bakamam neyse iste muslugunu acik birakmisim cok kiscagim yerde komple acik kalmis sular yoktu bende camasir suyu almaya disari cikmistim yebgemle sonrada asagiya yengeme indim herneyse 4 saat belki daha fazla evde yoktum eve geldim kapiyi actigimda hole kadar su dolmus yengeme bagirdim hemen sagolsun geldi temizledi ben zaten moral yerle bir kucuk odama gelmis bebek odama gelmis dusunun yengemin dairesine inmis su salona kadar gelememis hol uzun oldugu icin gerci okadar odaya gelmis birde yatak odasini es gecip nasil kucuk odaya gelmis onuda anlamadim birde yikattigim haliya gelmis onu balkona serdik boyle iste sonra sinirim bozuldu agladim esimi aradim geldi hicbirsey demedi ama yebgeme sinir oldum beni aradi dediki buraya su akiyor falan dedi bende ozaman esimi aradim sonra esim soruncada cok yok ya onemli degil dedi neyse boyle kizlar yani biraz kabardi yepyeni parkelerim ben cok dalginim kizlar ya napicam parke falan neyse onemli degil bu dalginligim nolucak korkuyorum valla gecen gunde supurgem yandi durup dururken :( daha 1 bucuk senelik evliyim oda yeniydi anlamadim ustumde birsey var :( dunde camasir makinem bozuldu sandim :(
Ayy geçmiş olsun canım sağlık olsun üzülme
Cnm çok geçmiş olsun ama burda yengene hiç kızma kadın okadarlik akmış diye söylemeye de hakkı var tabiiki esin arayınca da nezaket icabı büyümemiş okadar yardım da etmiş sana kadina kizma ama büyük talihsizlik olmuş senin için
Offff çok canım sıkıldı ha valla çok üzüldüm kuzum bunla gelmiş geçmiş oksun inşallah
1,470,038 soru
24,080,886 cevap
331,200 kullanıcı