+1 oy
671 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bugun hastane gitmistim geldik sonra wc girdim taharet nasil yaziliyor boylemi bilmiyom simdi bakamam neyse iste muslugunu acik birakmisim cok kiscagim yerde komple acik kalmis sular yoktu bende camasir suyu almaya disari cikmistim yebgemle sonrada asagiya yengeme indim herneyse 4 saat belki daha fazla evde yoktum eve geldim kapiyi actigimda hole kadar su dolmus :( yengeme bagirdim hemen sagolsun geldi temizledi ben zaten moral yerle bir kucuk odama gelmis bebek odama gelmis :( dusunun yengemin dairesine inmis su salona kadar gelememis hol uzun oldugu icin gerci okadar odaya gelmis birde yatak odasini es gecip nasil kucuk odaya gelmis onuda anlamadim birde yikattigim haliya gelmis onu balkona serdik boyle iste sonra sinirim bozuldu agladim esimi aradim geldi hicbirsey demedi ama yebgeme sinir oldum beni aradi dediki buraya su akiyor falan dedi bende ozaman esimi aradim sonra esim soruncada cok yok ya onemli degil dedi neyse boyle kizlar yani biraz kabardi :( yepyeni parkelerim :( ben cok dalginim kizlar ya napicam parke falan neyse onemli degil bu dalginligim nolucak  :( korkuyorum valla gecen gunde supurgem yandi durup dururken :( daha 1 bucuk senelik evliyim oda yeniydi anlamadim ustumde birsey var :(  dunde camasir makinem bozuldu sandim :(

11 Cevaplar

0 oy
(163,375 puan) tarafından
Kiz kendi evinmi tuuh cok gecmis olsun bende sana dr sorcaktim ne dedi diye
tarafından
Kendi evimiz bina daha 2 senelik
Bebitom iyi teyzesi beklemedeyiz
-Reklam-
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Ayy fatoşum ya onunla geçmiş olsun ☹️ 

Bende çalıştığım büroda aynısını yapmıştım. İşten çıkarken sular yoktu mutfaktaki musluğu açık bırakmışım sabah bı açtım kapıyı şakır şakır su akıyor s*****kafam dedim
tarafından
Sagol esrosum :(
0 oy
tarafından
Gecmiş olsun canm dikkat et birdakine. 
tarafından
Cok tesekkurler :(
0 oy
tarafından
Benim evimide hamam bocekleri kusacam artık para bulsugum ann cikacam :(
tarafından
Bende tiksiniyorum canım kaç sahurda yakaladım öldürdüm inan sahur yemeğini yiyemedim aklıma geldikçe. Ne bilim ya kolay kolay hayvanlardan tiksinmem ama onları görünce tüylerim diken diken oluyor.. :-/
tarafından
Aynen ya çok kötü . Nefret ediyorum en sevmediğim şey böcek ama hep karşıma çıkıyor
tarafından
Mecbur öldürecez onlar bide koku salıyormuş biliyor musun? O yüzden peş peşe çıkarlarmış. Öldürdüğüm yere kolanya parfüm falan sıkıyorum arkadaşları gelmesin diye
tarafından
Ben yağ çözücü canim.hemen yağ çözücü döküyorum anında oluyolar peceteyle aliyom.napim
tarafından
Hım oda mantıklı yani yapacak bir şey yok
0 oy
(285 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ya
tarafından
Cok tesekkurler :(
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Tühh cnm yaa neyse bisey olmaz hallolunur takma kafana
tarafından
Napiyim artik banane ya ben kendimi sucluyorum oysaki yapicak bisi yok yani ama bu aralar ustumde bisi var gecende supurgem duman aldi :( yepyeni supurge yandi :(
(7,934 puan) tarafından
Nazar mi var ki üstüne cnm bol bol dua oku sesli oku ama
tarafından
Olabilir evet ben hic nazar demiyorum agzima almiyorum ama buyuk ihtimal
0 oy
tarafından
Kotu olmus tuvltn muslugunumu acik brktin delikten gitmemismi su
tarafından
Tazikliya sonuna kadar acmisim ona dolmus tasmis
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Ayy geçmiş olsun canım sağlık olsun üzülme :(

tarafından
Cok sagol arkadasim
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Cnm çok geçmiş olsun ama burda yengene hiç kızma kadın okadarlik akmış diye söylemeye de hakkı var tabiiki esin arayınca da nezaket icabı büyümemiş okadar yardım da etmiş sana kadina kizma ama büyük talihsizlik olmuş senin için :(

tarafından
Dogru dogru evet haklisin o an oyle yazdim sadece
0 oy
tarafından

Offff çok canım sıkıldı ha :ermm: valla çok üzüldüm kuzum bunla gelmiş geçmiş oksun inşallah 

tarafından
Cok sagol arkadasimm
0 oy
tarafından
Aklin dogumunda da ondan hic merak etmede uzulmede hersey yoluna girer yyeterki can sagligi olsun 
tarafından
Hayir normaldede boyleyim :(

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 809 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
9 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Btly1 (239 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 794 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu