0 oy
664 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (356 puan) tarafından
Bebişim 4 aylık yaz temizligi vakti tabi naftalin kullansam kokusu zarar verirmi sizler kullanacakmisiniz kızlar ilk bebeğim olduğu için korktum bı zararı varmı kokusu ağır ya

8 Cevaplar

0 oy
(313 puan) tarafından
Ya bebekle temizlik yapabiliyorsan otur şükret canım boşver naftalin falan :-) 
(356 puan) tarafından
Hahahah sevdim bunu kız :)))))))))
-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından
Ben kullanmazdm naftakin direk buharlaşıyor 
(356 puan) tarafından
Aynen ya bende atmicam
(667 puan) tarafından
Naftalin yerine lavanta kesesi bi de sabun koyabilirsin canm ben de lavanta yok sabun koyuyorum daha bi sorun yasamadim sukur ki
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Naftalin beni bile etkiliyor kuzum bence hiç kullanma 
(356 puan) tarafından
Tamam balim
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Naftalin ciğerlerine zarar verir canim.ben aktardan lavanta aldım onları keseler yapıp diktim kisliklari arasına yerleştirdim.kiyafet yorgan battaniye hepsini yıkayıp kaldırdım.temizligi 1 güne sızdırmadık 2 çocuk var bende de .2 gun once  mutfağı temizledim buğu salonu ve banyoyu.yarinda yatak odası dip köşe öyle öyle 5 gun e böldüm işlerimi 
(582 puan) tarafından
Bugün iftardan sonra 9buuck gibi başladım ve saat 2de bitti :) 8  yaşındaki küçüğe bakiyodur belki oyaliyordur en azından :)
(5,935 puan) tarafından
Oyalamasina oyaliyorda küçük pek oyalanmak istemiyor.calisiyorum zaten 4 gün izin vardı Bu gun içinde rapor aldım
(356 puan) tarafından
Tamam kuzum oda koruyorsa guveden yaparım hiç gönlüm almıyordu çok ağır kokuyor çünkü bebeğe yazık tabi binsorayim dedim iyiki sordum lavantayi ogrendim
(5,935 puan) tarafından
Lavanta mis gibi kokuyor canım en iyisi bence de yada kokulu küçük sabunlar
(356 puan) tarafından
Teşekkür ederim balım sagol
0 oy
(673 puan) tarafından
Naftalin sizin içinde zararlı canım hiç kullanma bence 
(356 puan) tarafından
Tamam cnm
0 oy
(2,890 puan) tarafından

Evin tüm silme işlemine lavanta ve beyaz sirke kullanırsan o kimyasal zararlı maddeye gerek kalmaz 
(356 puan) tarafından
Anladım cnm oda korurmu guveden flan
(2,890 puan) tarafından
Canım evde güvelenecek yün yorgan falan varsa o konuda bir şey diyemem Ama mesela ben de yün yatak yorgan vesaire yok 5 yıldır evliyim evime hiç Naftalin sokmadım hiç de güve kelebek vesaire problemim olmadı
(356 puan) tarafından
Bı tane yorganim var kuzum bende yeni ev ayırdım bu yılda bebegim oldu o yüzde. Kullanmak istemiyorum sorayım dedim deterjanda korur dediler bende onu serptim bu zamana kadar başıma gelmedi insallah gelmesinde
0 oy
tarafından
Naftalin iyi ama kokusu ağır canım o daha çok küçük boşver kullanma temizle koy.
(356 puan) tarafından
Tamam güzelim teşekkürler
0 oy
(3,615 puan) tarafından
3 aylik kizim gündüz tuvalate bile birakmio gidim hergun 1 odayı temizledim 2 pencere mutfak dolabı bide yataklar havalandırlcak daha birakmio ama bu arada naftalin çok ağır ben kullanmadım kullanmamda
(356 puan) tarafından
Tamam cnm onun yerine sabun kullanayım ya niye israrcisin dersen kokusu banada ağır gelio ama herkez temizliğe kalktı sanırım güvey kelebekleri bcikismis sokağa evlere gelirse yünleri mahveder

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 404 göst.
14 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 461 göst.
17 Ekim 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 615 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 268 göst.