0 oy
501 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,508 puan) tarafından
Kizlar yazmistim 2 gun once mastit olmusum diye ya sorum su ya benim bebegim mastit olduktan sonra gogsumun basinda kivraniyo zorla tutturuyorum ve sutumun rengi sari geliyo ama diger gogsum den beyaz geliyo sut ve onu sorunsuz emiyo birde bu gogsum sizlamiyo ya naapicam ben sabahtan beri bu mastit olan gogsumu emziriyorum zorla daha 2 gundir sut sızlamasi olmadi cok uzulurum valla bu gogsumdeki sute bisey olursa simdide sagdim biraz varmi fikirleriniz lutfen yardim edin

6 Cevaplar

0 oy
(378 puan) tarafından
Kuzum o ne demek kusura bakma bilgim yok :(
(1,508 puan) tarafından
Umma diyolar gogus şismesi
-Reklam-
0 oy
(536 puan) tarafından
Canm o mastit olan göğsünü bol bol ver emsin bı kaç güne süt gelir benim başımdan da bı kere geçti 
(1,508 puan) tarafından
Gelirmi dersin bu gun agladim bunun icin
(536 puan) tarafından
Gelir tabi ama emzirmen lazım
(1,508 puan) tarafından
Valla bu gun hep bu gogsumu emzirdim mama takviyeside yapiyodum bu gun yapmadim hic uyumadi doymadigi icin fakat mecbur emzirmek zorundaydim insallah yarina gelir sutum
(536 puan) tarafından
İnşallah canm ama benim 1 hafta da anca düzeldi sütüm azalmisti
(1,508 puan) tarafından
Peki sutun geri eskisi gibi olmusmuydu
0 oy
tarafından
Merhaba daha önceki yazınıza cevap yazmıştım. Bende de süt birikmesi olduğu zaman aynı şekilde, ağrıyan göğsümden gelen süt sarı renkliydi. Sebebini bilmiyorum ama artık orada süt biriktiği için rengi mi dönüyor ya da bekleye bekleye yağ oranı mı artıyor bilemiyorum ama ben yine de emziriyordum o göğsümden. Bebek çekmeyince de pompa yapıyordum. 
(1,508 puan) tarafından
Emziriyorum bol bol zorla tutsada ilk onu emzirtiyorum
tarafından
Bir de farklı pozisyonlarda emzirmeyi deneyin bakalım. Belki o zaman tutar.
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Bende oldum çok acıyor zor emziriyorum antibiyotik kullanıyorum 3 gündür ne zaman geçer eğer geçmezse doktor lokal anestezi yapıp çekicek bir de o göğüsten süt bazen tuzlu gelirmiş bebekler o yüzden o göğüsü almazmış
0 oy
(280 puan) tarafından
Oyle olur ztn tadi falan degisik olur bebek emmek istemez ama emzir sen yada sag guzelce 
(13,675 puan) tarafından
Benim bebeğim emiyor ama çok acıyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
(280 puan) tarafından
Oyle gececek ama baska yolu yok o gogusu emdikce sislik inecek bnm de olmustu hep o gogsumu verdm cocuga agladm bile ama oyle gecti bitek
(13,675 puan) tarafından
Doktor geçmezse lokai anestezi yapıp çekeriz dedi yarın gidicem bakalım
0 oy
(507 puan) tarafından
Kuzum dus al dusta. Göğsünü tara sürü sık Az çık gene bebegimi emzir
(13,675 puan) tarafından
Tara derken nasıl tarıcam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
14 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zelis.6382 (4 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 194 göst.
11 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizmaaskim (297 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 254 göst.
1 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amerikanbebesi (4,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 473 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Eftelyam (1,268 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,541 soru

24,156,406 cevap

335,130 kullanıcı

...