0 oy
415 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Böbrek taşı  ağrısından ölüyorum ya yine ,  tam 7 defa ameliyat oldum kanal darlığından kaynakli düşmüyor taş :( 24 haftalikken stent takıldı şimdi oğlum 6.5 aylık doğumdan hemen sonra alınmasi gerekiyordu oglumu emzirdigim için olmadı sonra virüs filan derken olmadı suan çok rahatsızim parol attım insallah geçer :( Rabbim kimsenin başına vermesin anca yaşayan anlar :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun 
tarafından
Sağol canım insallah :(
-Reklam-
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Canım eswl yapıldı mı hiç yani taş kırma? Benim 4-5 senede bir oluyor ama Ramazan ve kandil günü ayıp olacak ama bira çok iyi gelmişti. Bir de bir demet maydanoz defne yaprağı biberiyeyi kaynatıp içmiştim bir gün su yerine o da çok iyiydi. Göçmen tanıdığın varsa Bulgaristan'da bir ilaç var o çok iyi geliyor 
0 oy
(12,562 puan) tarafından
Ayy canım yaa kıyamam çok geçmiş olsun 

Bol bol su iç canım 
0 oy
(164,150 puan) tarafından
Gecmis olsun bacim
0 oy
tarafından
Bir lt suya yarım limon sıkacak içecek buna ılaveten hergun en az 2-2.5 lıtre daha su içecek 3 kuru mürdüm eriği 3 kuru kayısı yiycek rezene cayı içecek rezene cok elzem değil gaz için daha cok etkılı ama bıbregede etkısı var aras içebilir. Canım mesajı aynen kopyalayıp yapıstırdım. Bu arkadasım suan hamıle. 25.haftasından beri bobrek agrısındam erken dogum rıskı yasadı enfeksıyon kaptı tasları onada stend takıldı. Bu yazdıklarını her gun uyguluyor ve vc de parca parca taş dokuyor.cok faydası oldu o herkese soyluyor. Bende sana soylemek ıstedım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 330 göst.
4 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 192 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde E.m.hs (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 363 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde ikbal (54,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 965 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,006 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,703 soru

24,434,404 cevap

352,719 kullanıcı

...