0 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından

image

kızlar korse takicam takicam diyorum takamadım bir türlü  ama artık cikarmicam  çünkü göbeğim sarkmış;((((  elimdeki korse en baştaki ama diğer korseyide  instg  gördüm doğumdan sonra falan kullanılıyor bu benim elimdeki korse karnimi  toparlamaz mi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende bundan kullandım  ama göbeğim  hala var kırk gün taktım çıkardım 
(1,424 puan) tarafından
Benim elimdeki olandan mi
tarafından
Evet canim biraz  toparladı ama yine de var
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

o da toplar bilmiyorum da bn bunu almıştım 13 kilo verdim bununla
(1,424 puan) tarafından
Digeride çok sıkıyor  aslında olmaz mı ki ya
tarafından
Çok sikiyosa canm ne olck kullan e
(2,557 puan) tarafından
Bende bunun askilisi var bu bna sekil verecegine göbeğim korseye şekil veriyo :D
tarafından
Hahaha :) kız Allah seni :) onu giy canım bnmde öyle oldu ama korsem yendi gobegimi :)
(2,557 puan) tarafından
2 gun takıyorum topluyo çıkarınca yine aynı :) bel ağrısı da yapiyo rahat edemiyorum ki ama alacaklara tavsiyem askılı almasinlar askilari çok rahatsız ediyo
0 oy
tarafından

Ben de taytli korse aldım çok pişman oldum sırt tarafı kıvrılıp duruyor bi çözüm bulan varsa tavsiye alabilirim toparlaması filan mükemmel ama kıvrılınca dışarıda giyemiyorum sürekli duzeltmem gerekiyor

image

(1,062 puan) tarafından
Bel kismina lastik taktirsan durur belki
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Ben hic bisey kullanmadim bol su ictim ve cok hareketli oldum bebegin pesinde dolan dolan zaten eriyosun. 
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Ben kullandım bu owli korseden memnun kaldım kullanışlı belimide rahatlattı agrilarim vardi
0 oy
tarafından
Senin elindeki sicak tutmak icin korse. Deve tuyu falandir veya koyun. Senin lateks korse alman gerek, bu toparlamaz. Korseler 3 cesittir; sicaklik, dik durus ve toparlama korsesi. Alttaki arkadasin attigi gibi sıkan şeyler almalisin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 793 göst.

Kategoriler

1,469,808 soru

24,077,485 cevap

331,015 kullanıcı

...