0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar iyi geceler. Benim bulaşık makinem çok güzel yıkıyor çokta iyi ve zaten çok yeni 5 buçuk aylık evliyim amaa birisi bi deterjan önermişti sirkelim diye bulaşık makinesinin parlatıcı kısmına da koyuyormuş çok memnunmuş bende bunu duyunca kendisinden parlatıcım bitince denemek istedim sadece bir kere yıkadım , sonuç o sirke kokusu çok iğrenç bir kokuya dönüştü kullanınca ve makineme o koku sinmiş durumda 1 aydır gitmiyor :( deterjan olarak fairy ve finish karışık kullanıyorum deterjandan kaynaklanmıyor kesinlikle o sirkeli şeyin kokusu olduğuna eminim amaaaaa ne yaptıysam o koku girmiyor makineden :( bi çare var mıdır buna nasıl gider kokusu

4 Cevaplar

0 oy
(12,524 puan) tarafından
Makina temizleyici alıp denesen Bi canım 
tarafından
İşe yarar mı yaa olmadı bide onu deniyim yanş kokulardan limon hatta en kötüsü çamaşır suyu bile döktüm o koku gitsin diye ama yok hala aynı
(12,524 puan) tarafından
Yarar diye düşünüyorum baya temizliyor çünkü 6 ayda Bi kullanmak gerekiyor
tarafından
tamam canım onu deniyim bi teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Makineni limon ve karbonatla boş çalıştır canım geçmezse çatal kaşık yerine yarım limon koy bulaşıkları öyle yıka limon ferah bir koku bırakıyor iyice bitene kadar kalabilir içinde öylede geçmezse makina kokusu al çok etkili olacaktır :)
tarafından
Hepsini denedim canım ama sadece karbonatı denemedim bide onu deneyeyim
(1,309 puan) tarafından
Bulaşık makinası kokusuda denedin mi canım onlar baya ağır kokuyo
tarafından
denedim canım onu da taktım ama her yıkamada o koku mutlaka siniyor bulaşıklara :( artık elimde yıkamaya başladım
(1,309 puan) tarafından
Aaa ilginç inşallah geçer ya çamaşır suyuyla falamda dene canım
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Makina temzileyiçi ile makinası bos bir sekilde calıstım makinası. Catal kasık koyduğun yere limon koy öyle calıstor
tarafından
Bide son çare onu deneyim bakalım
0 oy
(11,342 puan) tarafından
Makine temizleyici ile bi çalıştır cnm boş şekilde 
tarafından
Tamam canım onu deniyim bide

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 245 göst.
0 oy
1 cevap 144 göst.