0 oy
1,943 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
çocuk miziklannca acmi bu çocuk Elini emince aç bu çocuk yalandgnda AC bu çocuk Duemaynca AC bu cck hep AC bu cck ztn deli oluoem ya bu sözden duymadan artik

22 Cevaplar

0 oy
(236 puan) tarafından
Ahhh şu boşbogazlar bende de aynıydı 6 aylık olduk kaynanam hala der sütün mu az bilmem ne birde kalabalkl ortama gittik mı orda diyorlar işte sütü var mı diye orda da diyor " bilmem var mı sütü " diye bana soruyor sinir yaaa hem bişey diyecek olsan çok bilmiş olursun kimsede demez çileden cikti bu kız diye 
tarafından
aynen direk terbiyesiz çok bilmiş oluorz :(  evime gidince kimseye frst vermeyecgm ztn kmseyide görmek istemiyorum eşim den cekifm var daha oda çok heyhamli herşeye karışır bisi der cck knsnda neyapsn onnda ilk ccgu heyecanlı fln öğretim zmnla ama öğretene kadar anam aglayack
(236 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki heryerde varalesef bunlardan emin ol evine gitsen de birileri gelir bilir senj
tarafından
yok gelmez kmsmz yk kmsularmzda glsede ayda yılda bir
(236 puan) tarafından
İnşallah canım . :)
-Reklam-
0 oy
(11 puan) tarafından

Bence bas küfür, acayip rahatlatıyor  :D "Eben aç eben"  "Anan da aç" edilebilecek bazı küfürler :P

tarafından
küfür u severmsn sende benim gbi :))
(11 puan) tarafından
Hem de nasıl :D
tarafından
nrmlde etmem küfür anca glnce hehelerm fln:)) kız benim gbi olanı buldm diye sevndm simdi:))) yas kaç
(11 puan) tarafından
Yaş 32. Valla ben ederim, yani kimsenin karakterine falan etmem de öyle ağzım çöpşük gibidir. Sevinince, üzülünce, heyecanlanınca, kısaca her türlü söverim :))
tarafından
aslında ben de :) ama eskisi gibi dglm brktm kufuru mmkn oldgnca:) benden baya büyükmssn abla diyimmi ?
(11 puan) tarafından
Ben tam gaz devam :)) istediğini diyebilirsin, istersen teyze de, hiç problem yok
tarafından
okdr yasli dglsn kız:)) yeni uyemssn bu arada :)
(11 puan) tarafından
Aynen, yeni sayılırım :)
tarafından
yeni sayilrm derken ?
(11 puan) tarafından
Yani, kasım veya aralıkta falan üye oldum galiba
tarafından
9nisan Dior yenisn
(11 puan) tarafından
Sohbete üyeliktir o, uygulamayı aralıktan beri kullanıyorum.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 914 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 564 göst.
18 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 765 göst.
21 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 155 göst.
14 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (240 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,553 soru

24,073,732 cevap

330,815 kullanıcı

...