0 oy
2,258 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Arkadaşlar şimdi bak bunu benim oğlum görüp agliyo bu kul hakkı degilmi allah aşkına olan var olmayan var bu yasakta herkes evde yapamayız da :( günah ya her hafta böyle :'( benim oğlum hep görünce istiyo zaten para pul yok yerde yokki yapalım allah bildiği gibi yapsın bişey demiyorum

49 Cevaplar

0 oy
(796 puan) tarafından
Bizde yaparız mangal ama köydeyim ben kendi bahçem kimse yok etrafimizda böylelerini allah ıslah etsin 
tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(834 puan) tarafından
Polisi arayıp şikayet etseydiniz keşke
tarafından
Ben biraz ***** biriyim sırf ramazan ayı hürmetine yapmadım allah için
0 oy
(834 puan) tarafından
Ee de sokağa çıkma yasağı var.polisi arıyorsun polis geliyor cezayı yazıyor bu kadar

. Onlar düsuncesiz insanlar ramazan ramazan yaptıkları çok ayıp. Olan var olmayan var görgüsüzler 
tarafından
İşte aynen öyle valla
0 oy
(349 puan) tarafından
+++ sana katılıyorum cnm bizim mahalle de herkes herkes yapıyor geçen oruçluyum burnumuzda kokusu Bi geldi eşim de benm de canımız çekti Bn hakkımı helal etmiyorum
tarafından
Çocuk ağladı ya her hafta agliyo görüp ben bu yoklukta nerden getireyim ki
0 oy
(349 puan) tarafından
Bn bekarken aprtmanımız da yapardık ama komşulara da birer tabak verirdik hatta babamdan bahçe de yapalım dediğimiz de komşulara verecek kadar alamam derdi sırf canları çekmesin diye yaptırmadı bize bahçe de
tarafından
En doğrusunu yapmış baban inan çok kötü alamayınca çoluk çocuk için
0 oy
(12,524 puan) tarafından

Of ya kıyamam yavrum :(

0 oy
tarafından
Zaten yiye yiye okuuz gibi olmuslar iyice
0 oy
tarafından
Burdan sana hic kimse yardim etmedimi yani cok yardim ettiler bez vs gonderdiler Allah razi olsun diyosun ama hala yardim taleb eder bi halin var ben senj küçümsemiyorum yalnis anlama benimde durumum iyi degil banada bi kac kisi burdan yardim gonderdi ama daha fazlasina gerek yok artik bana ozelden msj attin ben sana yardim postlari yasaklandi dedim niye postunu kaldirdin demistin (him tm) dedin o gunden sonrs dikaat ettim hep bu sekilde postlar acmaya basladin aslinda hepsinde yardim taleb ediyorsun lutfen boyle seyleri buraya atma buranin yuzde 90 ni hamile tamam yardima ihtycn var ama sana gelen paradan 20 demi ayirip cocga alip yediremedin ki kb ama burda herkesin vicdani var boyle yaparak durumu iyi olmayi yardim edemeyenleri uzuyrsn bimin bezi en uc bez vs bana bez gonderdiler dedin belki o insanlara ozelde yazsan gene yardimci olurlar ama bu sekilde yapıp insaların duygularini somurme yalnis bisey demissem ellestirye acigim
tarafından
düzenlendi
Nerden biliyorsun yedirmedim çok kırıcı ve tutarsız çünkü sen bana msj atmstn ihtiyacn varsa iste bende istedim iste cnm iyi yapyn gibisine baya önce ben ne dedim sana ben
İstiyemem utanırım demedim mi niye böyle kırıcı birşey yazma gereği duydun
Ve evet sen post actin merak edip sordum niye kapandı diye sende yasak dedin bende he tamam yazdm bunda ne var
Bide kimse kimsenin hayatini bilemez boş ver eyer ben kötü zalim dolandrcysam allah benim belamı verir merak etmeyin
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Valla her hafta bir komsum yada ev sahibim yapio mangal oglumda görüyor gözünde bırakmam benimde yerim yok 1 paket alır kizartiririm

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 487 göst.
26 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Bernnn (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 455 göst.
3 Şubat 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 427 göst.
30 Temmuz 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Efe (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 238 göst.

Kategoriler

1,476,559 soru

24,171,286 cevap

335,880 kullanıcı

...