0 oy
2,197 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Arkadaşlar şimdi bak bunu benim oğlum görüp agliyo bu kul hakkı degilmi allah aşkına olan var olmayan var bu yasakta herkes evde yapamayız da :( günah ya her hafta böyle :'( benim oğlum hep görünce istiyo zaten para pul yok yerde yokki yapalım allah bildiği gibi yapsın bişey demiyorum

49 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Biz nasıl insanlar olduk ki böyle komşu hakkını bile unuttuk komşusu ac iken yatan bizden değildir i çok çabuk unuttuk malesef
tarafından
Aynen öyle valla hamileyken yaptı canım çok çekti ses etmedim lohusayken çekti ses etmedim ama çocuk goruce seviniyor sonra agliyo
(4,234 puan) tarafından
Kul hakkı canım boşver Allah görüyor o çocuğun neden agladigini
tarafından
Aynen öyle valla
-Reklam-
0 oy
(887 puan) tarafından
Tiplere baksan bunlar kul hakkii dusunur hayavan lasmis insanciklar .
(887 puan) tarafından
Ben balkonuma mangal yaptirdi. Bak binaya ait yeri filan gec kendi balkonumda iki senedir sadece iki kere yaptim oda kisin ortasinda biyerlerimiz dona dona herkesi cami  kapisi kapaliyken  .ama yan komsum dip dibeyiz ramamzanin basindan beri alti yedi kere yapti imkanim varken bile o an orucla canim cekiyor git iste utandinlar
tarafından
Ben asla istetemem çok utanırım evet bunlarda çok yaptı ama olan var olmayan var demiyolar
(887 puan) tarafından
Ben isterdim utanirlar belki yavrunun cani cekmis kizum iste bi sis verdinler
tarafından
Kız yediler o dakka bitdi bile sanırım oruclu olmayan vardı yiyordu
0 oy
tarafından
Bizim karsi binalarda balkonda iftara bi iki saat kala mangal yapıyo yani ne dicez ki binalarda mecburen olsa olsa böyle oluyo 

Ah babamin evinde koye gider orda acik hava bahcede yapardık burda hem duman hem milletin cani ceker diye yapmıyoruz ama çocuğun canı cekiyosa söyleyin agliyo diye biraz verirler yani o kadar da anlayışsiz olmasinlar bi Zahmet 
tarafından
Utanırım istiyemem ki samimiyet yok ki  

Napayım
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Ya ne kadar düşüncesiz insanlar var ya hamilesi olur alamayan olur git evinde ne istiyorsan pişir .. ben evde zaten kimse karışamaz yediğine ictigine ama böyle göz önünde nisbet yapar gibi olması hiç normal değil 
tarafından
Hep yapiyolar haftada en az iki kere mutlaka bizim burayada kokusu geliyor hamileyken çok canım çekti hiç ses etmedim yokluk diye şimdi çocuk görünce kötü oluyorum
0 oy
(82 puan) tarafından
Bizim burada da her gun aksam mangal yakiliyor ayni seyi bende dusunuyorum hamileyim ve gercekten evin icine giriyor koku oyle guzel kokuyor ki canim cok cekiyor cocuklara ne demeli
tarafından
Aynen öyle valla çocuk kaç kez ağladı saymadım bile
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Mubarek gunde ayy kiyamam yaaa 
tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından

Allah affetsin de duba gibi şişmişler 

yazık çoluk çocuk görüyor içim acıdı yaa:'(

tarafından
Gormezmi istiyo bile
0 oy
(177 puan) tarafından
Ne kadar rahatlar ya canım çocuk için istesen biraz canı çekti dersin
tarafından
Utanırım istiyemem ki ben ve. Samimi komşu degiler ve kaç kez istiye bilirim ki en az haftada iki kez yaparlar oda en az
(177 puan) tarafından
Görgüsüzlük işte canım benim  böyleleri anlamaz zaten
0 oy
tarafından
Esine söyle bulur ya bi sekilde ah bu dusuncesiz insanlar yaa 
tarafından
Eşim yeni girdi ise maaş alınca az alır tavada pisircem ancak
0 oy
tarafından
Nefret ediyorum mahallelerde yaşayıp mangal yapan insanlardan küçükken babama evin önünde mangal yapalım derdim izin vermezdi pikniğe götürürdü bunu yiyoruz biz ya yiyemem ne yapsın derdi ya da o tavuğu evde pişirir annem evde yerdik bu tarz insanlara hele ki şu ramazan gününde nefsin en çok yemekyemek istediği süreçte çok kızıyorum 
tarafından
Çok güzel anlatmıssin çok kötü kokuyor çocuk istiyo ne demeli
0 oy
(105 puan) tarafından
Merhaba canım et bu devirde büyük lüks de tavuk göğsünden kıyma yapıp yapamaz mısınız acaba en azından oğlunuzun nefsini köreltecek kadar? Ya da bimdeki 4 liralık uzun tombik sucuklardan? İlla ızgara olmasına gerek yok tost makinesinde de aynı mangal ızgarası gibi oluyor. 
tarafından
Yaparım onu eşim maaş alsin inşallah yeni girdi ise üç aydirki evdeydi çok kötü ya bide hep yapiyolar
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Düşüncesiz pislikler ya
tarafından
Allah göruyor çocuğun günahına giriyolar
(2,112 puan) tarafından
Söylecek çok şey varda mübarek günlerde susalım en iyisi.
0 oy
tarafından
Işte kuzum valla çocuğum için dilenirim işte onlar utansin
tarafından
Utanmazlar ki hep yapiyolar bile bile her hafta en az iki kez
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Tiplerine baksana yiye yiye ne hale gelmişler 
tarafından
İşte en kötü haftada iki kez mutlaka yaparlar
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Ramazan ayında mangal yapan insan değildir net söylüyorum bunu. Burda da geçen biri yapmisti
tarafından
Bizim bile canımız cekiyo çocuk napsın ağlamakta hakli
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Ben evde tavads yapiyorum onda bile camlari kapatiyorum birinin cani çeker alamaz diye bide cocuk içim parcalandi düşünceli olmak lazım apartman önünde yapilmaz öyle mangal falan ama nerde o düşünce keske azicik cocuk icin isteseydin çocuktur anlamaz yavrum cani ister
tarafından
İster de anlayissizlar belli yani bu issilikte yoklukta darda millet ama onların umrunda değil ki nasıl istiyeyim ki onlar yaparken utanmadi evet ama ben isterken utanırım :(
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Göbekli daha ne kadar yiyecekse yemiş yemiş sicmamis
tarafından
Allah seni ağlanacak halimizde güldürdün
(3,701 puan) tarafından
Hep gül inş onlarda zaten vicdan düşünce olsa ulu orta yapmazlardi
tarafından
Aynen öyle ne diyelim ki
0 oy
tarafından
Seslenip söyle canım yazık günah değil mi oğlumun canı çekti diye
tarafından
Erkekler ya bişey derler esimi sıkıntıya sokarım dertsiz başıma dert alırım valla :(
0 oy
(923 puan) tarafından
Yemiş yiyeceği kadar çok günah bu ramazan Ramazan günü madem yaptın konu komşuya ikramlık ver hamile var çocuk var günah Allah buyuk
tarafından
Aynen öyle çok günah yazın yaparlardı amenna derdik şimdi hem ramazan hep virüs var hem millet parasız yani benim oğlumun günahı onlara
0 oy
tarafından
Biri polise şikayet etmiş heralde arkadaslar az önce sivil polismi ne biseyler konuşuyorlardı binadakilerle sanırım uyarmaga gelmişler benim tahminim bu tabi 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 472 göst.
26 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Bernnn (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 442 göst.
3 Şubat 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 419 göst.
30 Temmuz 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Efe (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 234 göst.

Kategoriler

1,472,080 soru

24,106,848 cevap

332,748 kullanıcı

...