0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar düşünüyorum aslında ama bu hastalık vs dünyanın halinden de korktuğum için biraz yemiyor açıkçası :D bide ben hasta olursam falan bakcak insan yok kaynanam var ama o iki cocukla ilgilenemez evde zaten hem koca hem oğluna bakıyor kadını yoruyorlar  baya bi o sorunumda var keske ailem olsada bu gibi durumlarda yardımcı olsalar herkesin ablası anasi ailesi var ben hep eksiğim o yönden hep içim.buruk bilmiyorum kararsizim ama bide oğlum olsa Guzel.oldu kardeş olurlardı buyuyunce bana yoldaş olurlardi hayırlı olsunlarda sezeryan oldum bu arada kac sene geçmesi gerek 5 diyolar ama erken yapanda var sizce kac sene arayla yapmalıyım ikinciyi allah nasip.kismet ederse bi aksilik cikmazsa evliligimle ilgili 

7 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Eylos kızma bana da kendinle çok çekişiyorsun dha dün kızımı bırakabilirim diyordun eşinle çok problemin var kurban olayım hele bunun hakkından Bi gelin sağlıkla büyütün de gene olur 
tarafından
Ben anneme üzüldugum için dedim kızımı bırakırım demedim esimle bosanabiliriz dedim surekli burda yargı dağıtmayı bırakın insanların sorunları olabilir o an uzgunken ağızdan biseler  çıkabilir
tarafından
Yargı dağıtmıyorum hep diyorum Rabbim yardımcın olsun diye sadece fikrimi söyledim cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 sene arayla yapan arkadaşlarım var benim de 2 sene olcak
tarafından
Iki yaş ve yenidoğan zor degilmi
tarafından
Valla canim aralari 3 yasta olsa 4 yasta olsa zorluk illaki oluyor kolay değildir iki çocuk bakmak
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Valla.oglum 4 yaşına girecek baya zorlaniyorum cnm huyu değişti:(
tarafından
Hadi ya bekliyim o zaman ben
(5,437 puan) tarafından
Bilmiyorum belki daha büyük olsada aynı olacaktı
0 oy
tarafından
Aman sen doğuryon sen Balcan canım aile benimkiler burda bebeğime annem bakmaya yardım a bile gelmedi kimsenin kimseye bir faydası yok vala hayırlısı olsun hakkında gülüm
tarafından
Yok o anlamda değil hasta vs oldugumda ben kac defa hastaneye gittim cok kotu olduğum zamanlar oldu cocugu bırakacak bakacak kimse yok ondan dedim
tarafından
Evet çok zor gerçekten genede kimsesizlik ancak yaşayan bilir
0 oy
tarafından
En azından ilk çocuk tuvaletini yapma döneminde olmalı .. Şahsen ben ikinci çocuk düşünmüyorum ailem uzakta tek bakmak zor
tarafından
Evet zor özellikle hastalık zamanı
0 oy
tarafından
Oğlum 14 aylık 9 haftalık hamileyim canım zaten büyüyene kadar maf olucaz  toptan olalim bende sezeryanluym
tarafından
Aynen allah yardim etsin
0 oy
tarafından
Ben düşünmüyorum beş yaşına gelene kadar falan çok zorlanıyorum hamilelik de zor geçti hep bulantılar aciller falan dediğin gibi ailem uzakta bakanım yok . Eşimin ailesi yakın ama onlardan hiç fayda olmadi . O yüzden kızımın büyümesini istiyorum
tarafından
Bende öyle yapcam

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,191 göst.
23 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bilgeelif (1,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 246 göst.
14 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Isra (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 1,320 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu