0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (313 puan) tarafından
Hanımlar normal doğum yaptım 4 ay bitti ama eşimle sadece 1 defa ilişki oldu onda da dikiş yerlerimden kanama oldu ve canım çok yandı hala tuvalete gittiğimde acı ağrı hissediyorum doğum çok travmatik olmuştu çünkü içerden kendimi çok yırtmşm ne yapacağım ne kadar daha gidecek böyle eşime kalsa tamam canım sen iyi ol vs diyot ama ben kötü hissediyorum

11 Cevaplar

0 oy
(30,259 puan) tarafından

Ağrı olmasi normal.

Ama onda mecbur dayanilmali.

Bunun tipda veya baska bi sekilde tedavisi olacağını sanmiyorim

-Reklam-
0 oy
tarafından
Kadın doğuma git biz birşey yapamayz en azından ilaç verir şunu şunu uygula der 
0 oy
tarafından
Biz burdan birşey yapamayız ki bence kadın doğuma git 
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Acaba enfeksiyon mu oldu Bi baktırsan eğer birşey yoksa ağrı psikolojik olabilir belki de
0 oy
tarafından
Buradan nasıl bi destek olunabilir buna ki!.... 
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Muhtemelen korktugun icin cok ağrılı oluyordur canim doğumu unutmaya çalış sonucta o günler geride kaldi artık normal hayatına dönmelisin..
0 oy
tarafından
4 ay fazla degilmi canim dikiş iyileşmesi lazım bı muayene git enfeksiyon kapmış olabilir 
0 oy
tarafından
arayıp doktorunu sor bence sonuçta her insan yapısı bir degil farkli bi durum olmustur bilemiyiz bizler canım
0 oy
tarafından
4 ay çok uzun zaman çoktan iyi olman lazım doktorla görüş bı 
0 oy
tarafından
Bide ona uygun kremler falan var sen anladın tam detay vermek.istemiyorum eczaneden eşin alabilir işiniz kolaylasir
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Canım Ben de öyleydim ama hani Kendini halsiz hissettiğinde yaparsan hiç Korkulacak bir şey olmadığını görüyorsun

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 513 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Ahsenduha (28 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 868 göst.
0 oy
12 cevap 429 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 784 göst.
16 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ececomez61 (434 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,540 soru

24,170,979 cevap

335,861 kullanıcı

...