0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından
Koronadan dolayı 2 aydır evden cikmioz cocuklarimla bende evdeyiz sürekli neyse benim oğlum çok daraldı oyunla falan bi noktadan sonra sinir krizine gibi girio ağlarken titrio falan bilio fark8nda herşeyin 4 yaşında neyse dun aksam komşum un kızı oynayalım falan dedi onlarda bir yere gitmiola koronadan dolayı bende oğlum boyle ağlayinca falan korktum komşunun kızıda 4 yaşında bi yarim saat oynadı geldi esimkayinbabam la konuştu niye çocuğu gönderdiniz falan filan dedi söyledi biraz canım skldi biliorum gitmemesi gerekli cocugumu ondan daha fazla dusunuom bir suru canım skldi komşumda dikkat eder biliom dikkate gelmio bu sinsi hastalikta çocuğum ağlama krizlerine girmek istiom falan deyince korktum 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Y harfleri nerde bacım yapiom ediom fln y leri kim yemiş:)
tarafından
Y ne kiz
tarafından
Kiz mesela biliyorum yazmak yerine biliorum yazmışsın genelde y harfleri yazmamışsın kelimerde direkt o dikkatimi çekti sjsjsj
tarafından
Vayytttt ne kadar dikkatlisin :D
tarafından
Ahaha napayım kiz gözüme çarptı konuyu anlamamadim bile sjsjsj
Seni de post  sahibi sandım
(6,074 puan) tarafından
Konuyu bende anlamadım :)
tarafından
Esra kuzum nasılsın
Yanliz değil misim:)))
(6,074 puan) tarafından
Iyiyim baybim elahmdulillah sen nasılsın yine formundasin ❤
tarafından
10 gündür falan.pek.aktif  değilim yazamadım da nasıl oldunuz kuzum
Eskisi gibi de değilim:(☺️❤
(6,074 puan) tarafından
Hayırdır bi sorun yoktur inşallah??
Iyiyiz elhamdülillah canım benim Allah razı olsun eski halimize döndük bir aradayız bebeğim de alıştı ama yine de ille de baba :D aman eşim evdeyken bende dinleniyorum
tarafından
Iyi çok şükür canım kavuşmuşsun ❤
Hem burası sarmıyor eskisi kadar hemde bi olay yasandı post açmıştım hatta hala.onun üzüntüsü şoku var üzerimizde
(6,074 puan) tarafından
Haklisin canım bide gorumcen yani her gün gözünün önünde Allahım korusun sonuç ne oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evde psikolojisi bozuldu cocuklarinda iyice allahin izniyle bisey olmaz canim korkma
(164 puan) tarafından
Bozuldu evet kayinbabam öyle şey yapınca cnm skldi bende biliyorum ama iste bazen olmuyor allaha emanet sonuçta başkaları gibi dışarı çıkarmı yu orum çocuğumu normal aglamadiki
tarafından
Aman bosver bazilari takik oluyo birak hem cocuklara bulasma riski az bisey olmaz allahin izniyle
0 oy
tarafından
Komsunda evden ckmiyorsa *** ti olmaz kii   cocuklar bizim gbi degil durmk istmiyorlar  cocouklara tutnmiyor zatn 
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Kayınbaban hakli bu durumda ailemizin evine gitmiyorken komşuda kim oluyo ki
0 oy
tarafından
Inşallah bir şey olmaz çocuğuna ama durumu anlatmaya çalış nedenini iyice anlat biraz daha seyretmesi gerektiğini anlatman lazım 
(164 puan) tarafından
Anlattım güzel güzel 10 dakka gitti geldi bide küçük kardeşi var oda üstüne geldi çocuğumun bide ortalık boye oldu alışkındı gezmeye zaten bi daha göndermem de durumun bende farkındayım 2 aydır evden çıkmıyoruz geçen çocuklara yasak kalkmasına rağmen dışarı çıkartmadım
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Az daha sabirla bu surecek gececek baska yolu yok çünkü 

(164 puan) tarafından
İnşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 411 göst.
18 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 229 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 411 göst.
13 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 734 göst.

Kategoriler

1,470,096 soru

24,081,881 cevap

331,241 kullanıcı

...