0 oy
654 göst.
Diğer kategorisinde (1,380 puan) tarafından
Babasıźlık ...Her geçen gün ,yıl daha da koyuyor insana ..bazen bir şarkıda bazen sevdiği bi şarkıda ya da böyle geceleri yollarda arıyorum ..hickimse yerini dolduramazmış meğer. Gün geçtikçe daha da acıtırmis eksikliği. Hele evlenip bir başka adama aileye sahip olunca nasil da eksik kalır bir yanın...Özledim ..yüzü nasıldı gözleri nasıl bakardı elleri sicakmiydı....

Canım babam...

Bır gün kavuşmak dileğiyle...

Babası sağ olanlarinizn başından eksik etmesin Allah kıymetini bilin öpün doya doya sarılın.

Vefat eden babalarin da babamında mekanları cennet olsun inş...

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ayy ağlatin:(((((((şuan en çok babama ihtiyacım var

(1,380 puan) tarafından
Yaşıyorsa inş kavuşursun elbet canım.
tarafından
Inşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Meka i cennet olsun babanın
0 oy
tarafından
Basin sagolsun...
0 oy
tarafından
Amin Allah rahmet eylesin 
0 oy
(163,574 puan) tarafından
Ama naptin yaa zatem özledim
0 oy
tarafından
Ne güzel babaymış ki böylesine kendisini böylesine seven, hasret kalan evlat bırakmış geriye, ne mutlu onada, sanada..

Baba var babacık var malaesef.. Böyle baba kız ilişkilerine hayranım, maşaallah. Allah rahmet eylesin, inşaallah daimi hayatta kavuşacağız tüm hasret kaldıklarımıza.. 
0 oy
(285 puan) tarafından
Bnde annemi çok özledim
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Ne güzel yazmışsın Allah rahmet eylesin böyle babasını yad eden bir de diğer postta babasını eve almayan biri ve kocası istemiyor diye!!! 
0 oy
tarafından
Valla gece gece icime bi huzun coktu bee allah rahmet eylesin canim
0 oy
tarafından
Amin canm . Başın sağolsun mekanı cennet olsun 
0 oy
(582 puan) tarafından
6 yıl oldu..öyle özledim ki..bak yazarken bile ağlıyorum..kızım baba diyince bile için burkulur gözlerim dolar..babanın kıymetini bil kızım bak yanında benim babam yanımda değil diyorum..bayramlarda babalar gününde hep eksiğim hep o arkamızda bir dağ gibiydi..rabbim hepsinin mekanını cennet etsin insallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 168 göst.
11 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 220 göst.
3 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Fatos2105 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
4 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glcnm (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 372 göst.
20 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurkumsal27 (90 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,545 soru

24,185,073 cevap

336,571 kullanıcı

...