Ne yazacam nasıl yazacam bilmiyorum sinirden üzüntüden. ALLAH aşkına sizinde eşiniz böyle sorumsuz mu üşengeç mi bi benimki mi öyle sürekli telefonun üzerinde pubg denen oyunu oynuyor aklına başka hiç bişey gelmiyor ben çabalamasam ben uğraşmasam hiç bişeye sahip olamaz ya bi erkek helede evli bi erkek nasıl kendini kaptırır telefona bu kadar çok üzülüyorum ya. Kaynanamla oturuyorum yatak odamıza bi tv alalım dedim aylardır alamadı yani oğlum için olmasa istemem çizgi film izlemeyi çok seviyor o yüzden odamıza alalımki telefona odaklanmasın istedim. Ne yaptım ettim başaramadım almayı tv yi ama bu krediye başvuru yaptım geçenlerde dün baktım kabul edilmiş çok sevindim kabul edildiğine ama eşim yine kendini kıpırdatmıyor hiç takmıyor ya bıktım artık ona defalarca anlatmaktan böyle olman iyi değil diye ama anlamıyor gerçekten üzüntüden psikolojim bozulmuş kimseyede anlatmak istemiyorum odamıza klimayı bile ben aldırttım zorla sıcaktan pişiyorduk oğlumun yatağını ıslatıp oğlumu yatırıyodum çıplak şekilde o derece sıcaktı ama annemlerin taktıkları çeyrekler falan eşimin askerdeyken asker eşi maaşını falan hepsini biriktirdim odamıza klima aldım yoksa eşime kalsa hepp böyle kalacaz. Çok uzun oldu kusura bakmayın patliyacam artık üzüntüden şuan yazarkej bile ağlıyorum off
Aynı eşim de öyleydi ama çözümü buldum ben ve şimdi asla oynamiyo
1,474,347 soru
24,138,152 cevap
334,390 kullanıcı