0 oy
642 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (769 puan) tarafından
Eşim bakkaldan bişiler almış birinden vardı neden aldın dedim değiştirmeye yolladım iftar vakti yaklaşmış görmedim ama sofra da tek ekmek yoktu herşey hazırdı sonra ezan okundu söylenmeye başladı kayınbaba işte sofrada hiçbir şey hazır değil ben ekmek zeytinle yerim açarım orucumu vs sonra kaynanama su koyuyorudum onada koyacaktım aldı bardağını koydurmadı çok zoruma gitti alt tarafı bir ekmek hiç yiyemeyenler ne yapsın çok kırıldım kalktım sofradan bende sinirimden ağladım o mu abartıyor benmi kızım ekmek gelmemiş demek çok mu zor ne bileyim :((

13 Cevaplar

+2 oy
(8,061 puan) tarafından
Zıkkımın dibini yesinler 
(769 puan) tarafından
O kadar sinirlenmedim canım kırıldım sadece
(8,061 puan) tarafından
Kıyamam birde o kadar sinirlenmedim diyor. Ağlamak yerine cevabını ver ben herşeyi yaptın ekmeği de siz düşünseydiniz bi zahmet de
(769 puan) tarafından
Yok ben diyemem kız sağol yorumun için genede canım
-Reklam-
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Haklisin bazilari incelik bilmez beraber mi oturuyosnz 
(769 puan) tarafından
Evet canım :(
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Adam oruç başına vurmuştur alttan alsaydın cnm  sofradan kalkma işi sevmiyorum ben 
(769 puan) tarafından
Kimse bişi demediki su koyacaktım bardağı almak ne demek ki :(
(12,763 puan) tarafından
Alsın bosver umursama geç otur ye yemeğini aç kalmana yazık normal gün olsa neyse ramazan ayı bosver takılma
(769 puan) tarafından
Öyle tabi haklısın teşekkürler
0 oy
(30,123 puan) tarafından

Pireyi deve yapmis anlayissizlik.

Yada oruç kafasina vurmus

(769 puan) tarafından
Akşama kadar evdeyiz canım uyudu orucun başına vuracak birşeyi olmadı ki
0 oy
tarafından
Bazıları erkek gibi değil malesef insanın hatasını yüzüne söylemektense karı gibi arkadan konuşur üstelik afra tafra yaparlar 
(769 puan) tarafından
Maalesef sözde aileyiz ama aile demeye bin şahit ister
0 oy
tarafından
O kadar saat dayanmış yememis eksik olsa kurulmasa ne olur sofra 5 dk geç aç orucunu nolcak
(769 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum hiç yiyemeyenler ne yapsın Allah aşkına :(
0 oy
(237 puan) tarafından
Ya bilmiyorum ama bu hayatta gelin olmak niye bu kadar zor bizleri de evlatları gibi bağrına basmaları çok mu zor bizide doğuran ana baba neden kız tarafı bunları damada.yapamiyor 
(769 puan) tarafından
Ben o kadar çok istiyorum ki kendi evlatları gibi görsünler diye ama olmayınca olmuyor, yaparlarsa kızlarının huzuru bozulur diye düşünüyorlar
(237 puan) tarafından
Allah'a havale et canım baska ne yapacan ki
(769 puan) tarafından
Öyle canım Allah büyük görüyor
0 oy
(89 puan) tarafından
Oruçtandır o ya başına vurmuş takmasatdın bence
(769 puan) tarafından
Alıngan yapım var maalesef
(89 puan) tarafından
Yaşlı mı
(769 puan) tarafından
60 yaşında
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Bence insanların kalbini kırdıktan sonra oruç tutmanın anlamı olmuyor
(769 puan) tarafından
Orasını Allah bilir ama yaptıkları bu mübarek ayda hiç iyi olmuyor maalesef :((
0 oy
(2 puan) tarafından

Sırf postun için üye oldum dün aynı şeyi ben yaşadım bende eşimin ailesiyle yaşıyorum ve dün lahmacun yaptım yemekte birgün önceden kalan yemeği ısıtmıştım kayınbabam ekmek nerde bu evde kadın yokmu nasıl kadınsın karısına bişi demez gebeyim zaten o kadar yemek yapmışım sırf laf söylemek için yani insanlık hali unutabilir insan benimde gözlerim doldu kendi kendime dedim ben niye bu insanların derdini çekiyorum bu yüzden en iyisi ayrı oturmak :(

(769 puan) tarafından
Yazık kuzum sanada ya aynı gibiler kayınbabalar yani biz hep hatasız olmalıymışız gibi birşey istemek güzel konuşmak çok zor onlar için
(2 puan) tarafından
Maalesef  ve zoruma giden eşim ben hamileyim diye 1 bardak suyu bile istemez kaynanam zaten umrunda değil kim ne yapmış sadece iftar zamanı gelir oturur yer kalkar kayınbabam  sinir küpü ne yapsam artık yaransam bilemedim diğer gelinler herkes ayrı kendi keyiflerinde biri Bi gün Bi gömleğini ütülemez önüne 1 bardak su koymaz ama ben herşeyi yaptığım halde hep Bi değersizlik var bu yüzden ayrı evi çok istiyorum Allah sanada yardımcı olsun böyle kalp kırarak acaba oruçları kabul oluyormu Allah bilir Allah hidayet versin hepsine
(769 puan) tarafından
Herşey gönlüne göre olur inşallah canım ağzınla kuş tutsan genede yaranamazsın maalesef birde yanar döner halleri beni deli ediyor Allah bilir canım bişi diyemem maalesef ama hiç yemeyenler yoksullar napsın diyorum kendi kendime Çok şükür Rabbime bu halimize
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Iyi ki bu kaynanalar kayinpederler bi oruc tutuyolar tutmayin yani beceremiyosaniz nedir bu böyle geline eziyet kalksin karisi hazirlasin ozman
(769 puan) tarafından
Hepsi ayrı bi havada yetişemiyorum hızlarını :/
(1,112 puan) tarafından
Iste yine ayni evde oturmaktan kayinbabanda kaynananda hayattaymis yani kimse yalniz degil siz niye ordasiniz
(769 puan) tarafından
Tek oğlan, ben kendi ailemde birliktik aynı hissiyat olur düşüncesi kimse kendi ailene benzemiyor keşke benzese imkanım olsa ayrılırım ama
(1,112 puan) tarafından
Yok kuzum hic ayni olur mu bakima muhtac olmadiklari surece herkes kendi evinde kalmali ama artik ayrilamazsin sanirim onun için esine soyle ben cok üzüldüm de sen bsiey yapmamissinki kirmamissin kimseyi
(769 puan) tarafından
Kursakta kırmadakta suçlu oluruz zaten canım hep öyle oluyor maalesef
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Kalbıni kirmış yazklar olsn kaynpedrne
(769 puan) tarafından
Bir gün ben bakarsam eğer bu yaptıkları aklıma gelir şeytana uyarsan diye korkuyorum Rabbim o duruma getirmesin
0 oy
(103 puan) tarafından
Aman koydurmazsa koydurmasın düşüneceğin onca şey vardır eminim ona gelene kadar. Çok rahatsızsa isteseymiş karısından. Sen gelinsin peygamber evladı değil. Kusursuz olmalısın gibi davranıyorlar 
(769 puan) tarafından
Haklısın canım düşünecek çok şey var bu sadece minicik bişi kendileri kusursuz sanki

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 338 göst.
3 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 466 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Damlasafis (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
8 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 482 göst.
27 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,464 soru

24,099,456 cevap

332,312 kullanıcı

...