0 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde (5,437 puan) tarafından

Facede gördüm paylaşmak 

imageistedim belki bi el uzanır buradan :((

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim canim benim icim gitti insallah bulunur bir an once haluk levente ulasilsa iyi olur bence o paylassa herkes gorur
(5,437 puan) tarafından
Nasıl ulaşılacak acaba ya elimizden bisi gelse keske
tarafından
Twitterim yok benim sildim olsaydi atardim ama belki gormustur ona ulasmistir inslalah
(5,437 puan) tarafından
Bn hiç kullanmadım twitter inşallah cnm
-Reklam-
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Benim bulunduğum yer burası Allah şifasını versin
(5,437 puan) tarafından
Kaç haftaliksin cnm bir sorun olursa belki yardimim dokunur
(3,701 puan) tarafından
34 haftalık teşekkür ederim
(5,437 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin dediğin gibi hareketlerini takip et doktorum bana 2 saat hareketsiz kalması normal 2. Saatin sonunda hareket yoksa sakin bi odaya geç onu okşa konuş onla sana tepki vermiyorsa gel demişti
(3,701 puan) tarafından
Bende aynen öyle yapıyorum herkes inş sağ salim alsın
(5,437 puan) tarafından
Inşallah cnm j inşallah
0 oy
(3,277 puan) tarafından
Allah yardımcıları olur ınsallah. Bız kardesime 1 yıl bekledik ve en sonunda almanyadan bulunmustu. Cok zor bir durum ınsallah şifasını bulur 
tarafından
Aaa inanmiyorum ya bu nasil bir hastalikmis ben hic bilmiyorum bunlari cok uzuldum mekanlari cennet olsun inslllah caresizligi kimseye yasatmasin Allah  cok garip bir hastalik inslalah kardesin daha iyi olur yani tamamen iyilesmicekmi
(3,277 puan) tarafından
Amin canım. Bilemiyoruz ki kontrol lere de gidemiyoruz 3 ayda bir kök hücre uyumu testı yapılıyordu. Malesef yasaklardan dolayı tehlikelı oldugu ıcın doktorlar asla gelmeyın hastaneye diyorlar cok tehlikeli diyorlar en son uyum %75 ti. Bunun en ıyı ilacı moral. 50 nın altına dusmemesı için cok çaba sarf ediyoruz. 3 aydır gidemiyoruz kontrollere. Ama suan ıyı gibi evden hiç çıkmıyor. Morali yuksek. Her Hangı bir saglık problemi yok gibi. İnsallah yukselmıstır iyi hücreler
tarafından
Insallah insallah bu hastaligi bir arastircam merak ettim duyuyordum ama bilmiyordum boyle birsey oldugunu kardesin insallahh daha daha iyi olur zaten ne guzel duusunceli ablasi var
(3,277 puan) tarafından
Amin kuzum Rabbım tüm bu hastalığı yasayanlar a bir an once şifa versin
(5,437 puan) tarafından
Gerçekten tuhafmış rabbm kimsenin başına vermesin inşallah kardesindede daha fazla iyileşme vardır inşallah bu kuzuyada bir yardım eli uzanır

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 632 göst.
0 oy
6 cevap 473 göst.
26 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 482 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yeni bir hayat (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,631 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu