Bir aydır esimle ayrıyız yani ben babamın evindeyim dün aradı sensiz olmuyo dedi bende ben o eve dönmek istemiyorum başka bi evde yasayalım dedim dünden beri konuşuyoruz ama yine sonuç aynı çocuğum olmadan olmuyo ama burdan gitmem diyo ben de o eve asla dönmem annesinin yaptıklarından attığı iftiralardan sonra ama bebegim için endişeleniyorum tek başıma ona yetebilir miyim kafam çok karışık
Bence gidersen de aynı şeyler devam edecek gibi seni özlüyor arıyor ama annesi ağır basıyor seni kaybedeceğini bile bile burdan gitmem diyor aynı şeyler devam edince tekrar mutsuz olup tekrar başa saracak çocuğuna gayette yetersin huzursuzluğun içinde yetişmesinden iyidir bence
Bence bu tarz konularda oturulan ev degil mesele esin tavrı eşiniz annesinin yaptıklarının yanlış olduğunu düşünmüyorsa başka evde de olsanız benzer sorunlar yaşanabilir eşinizi sakın bi şekilde konuşarak ailesinin sizi yiprattigina ikna edin sizi ailesine ezdirmezse aynı evde otursanız da Sorun olmaz
Ayrı evde diretmelisin bence sen değil o pes etsin kabul ediyorsan böyle de etmiyorsan bidaha arama de ciddiyetini anlasın
Sibel canım guzelim çok kötü günler yaşamışsın belliki .o eve tekrar dönersen kaynanan aynı şeyleri yapacak. Eşinde seviyor dayanamamış ki yazmış. Başka ev diye ısrar edeceksin kendini toplayıp kendine gelmesi lazım eşinin de çünkü . Büyüklük yapacak kocan bu noktada canım.
Annesinin yaptıklarını biliyor mu? Ne diyor konuyla ilgili peki?
Allah yardim cin olsun canım istersen fizana git ama esin ana baba ağzına bakar da evinin huzurunu bozarsa senin orada bile huzurun olmaz. Benim ablam da çok şeyler çekti evinde oturduğu halde kapı hiç çalmadı diye yemin ler ettiği halde biz eve gittik evde kimse yoktu deyip deyip oglunun aklına karpuz kabuğu soktu kaynanasi kocanın fikir yapısı nin bir bakıma karakterinin değişmesi lazım sana sahip çıkması sana inanması lazım ki sen huzur bulasın. Sen annesin her türlü evladina sahip çıkar analık edersin tabi ama bir yani da eksik kalır çocuğunun en önce eşinin değişmesine senden yana olmasına uğraş baktin olmuyor yolları o zaman ayirirsiniz allah yardim cin olsun inşallah
Yaparsın canım. Asla öyle düşünme. Kendini sadece ona bağlama. Sana diyorum ama ben çok farklı deglm. Bende eşimle kusum konuşmuyorz ve ailesi yüzünden. Ama keske baştan tavrimi koysaydim. Şimdi diyorum eşime aiken yüzünden olduk böyle. Durmasaydin o zaman gitseydin diyor . Naparsan yap boş. Fedakarlık yaparsin yapmasaydin olur. Yapmasan da nankör olursun o kdr iyi anladım ki bunu. Kaynanam da bana iftira attı el kaldırdı ordan oraya fırlattı şimdi ..
Ya onlar ya çocuğunuz canım. Bırak zor olanı kocan yapsın. Sonra teşekkür edecek sana. Annesinin dizinin dibinde ayrılamıyordu madem evlenmeseydi, değil mi ama? Ne yaşadın bilmiyorum ama madem böyle bir çizgi çektin arkasında dur derim ben.
Ayy canimm önceki açtığın konuları okudum şimdide allah yardımcın olsun nasıl kaynanan görünce varmış nasıl dayandın bacim bunlara sen
Dönmekten başka çaren var mı ki analık kolay değil kadınlık kolay değil ben kayinpederimden dayak yedim çocuğum çayı döktü diye iş oralara kadar geldi yinede eşim için katlandım 4 sene oldu ama evindeyim en azından anne baba da bi yere kadar cnm gün gelir yüzüne vurulur
1,486,342 soru
24,299,865 cevap
343,991 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın