0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar oğlum doğmadan sebamed krem şampuan ürünlerini almıştım ama oğluma iyi gelmedi şampuanı vücut için biraz kullandım büyük şişeydi ihtiyacı olan varsa kargo yapmak isterim  odasında uyansın ürünleri atarım odasından alıp 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

İnşallah gerçekten ihtuyacı olan birine gider

tarafından
Inşallah canım inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
İhtiyacı olan birisi yazar İnşallah. Rabbimde gönlüne göre versin canm ıyı dusunmssn
tarafından
Amin canım cümlemizin Allah ihtuyac sahibi birisine ulaştırmayı nasip etsin
0 oy
tarafından
Sen çok iyi birisin. Rabbim hayrını kabul etsin inşallah ❤️
tarafından
Estafurullah canim evde boş  duracağına  birinin ihtiyacını görsün amin canım amin❤
0 oy
tarafından
Kuzum bebe şampuanı kendin de kullanabilirsin saçına baya iyi geliyor .şimdi kargoya versen kargo parası şampuan parasını geçer zsten çok güzel dusuncedesin o ayrı 
tarafından
Kuzum şampuan mustelaya geçtim kayraya iyi gelmedi fiyatları da yüksek sebamedin çöp olacağına birisi faydalanasin istedim cevremde de yok
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Cok guzel dusunmusun canim umarim ihtiyacli birinie gider ❤ sebamed guzel bi marka nie iyi gelmediki bende sebamed kullaniyorum hassas oldu icin bizide dalin maffetti 
tarafından
Amin canım amin inşallah ❤ hiç bilmiyorum canım dogmadan önce stoklamistim hep ama iyi gelmedi canım mustela sadce iyi geldi pisik kremide bepantol
(6,396 puan) tarafından
❤Mustela denemedim canim onada iyi diorlar dalin nin boyle oldunu bilsem asla almazdim bebekten bebege desiyor iste ... ranbim hayrını kabul etsin canim ☺❤
tarafından
Dalin hakkında iyi şeyler söylemiyorlar kuzum bende denedim hüsran oldi sonuç daha tövbe:) amin amin canım ❤❤❤
(6,396 puan) tarafından
Walla töbe☺
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Rabbim hayrını kabul etsin inşallah canım 
tarafından
Amin canım amin cümlemizin inşallah ❤

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 150 göst.
+1 oy
5 cevap 484 göst.
+1 oy
26 cevap 1,960 göst.
6 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,116 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 492 göst.
27 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Syma (955 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,287 soru

24,167,106 cevap

335,659 kullanıcı

...