+1 oy
712 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hamilr sohbet bolumunden bir tane kadinin bebegi 40 haftalikken karninda kalbi durmus 2 saat oynamamis hastane gitmis ben  yasar sandim aklima hic vefat etmistir gelmedi ama yorumlari okdugumda herkes basin sagolsun demis  cok uzucu ya Allahim sabir versin kizlar benimkininde hareketleri azaldi valla insani korku sariyor ya ama cok uzuldum  gercekden bebegin kalbi durdu yazmis ama ben hala yasiyor saniyorum 

15 Cevaplar

0 oy
(30,186 puan) tarafından

Oda onun imtihani cok zor Rabbim sabır versin 

tarafından
Gercekden evet amin inslalah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah herşeyin hayırlısını versin canım demek ki yiyecek ekmegi yokmuş 
tarafından
Amin insallah dogru evet
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Şimdi bende baktım da kız şoka girmiş galiba yazıl şekli sanki kalp atımı yavaşlamış der gibi....

Allah sabır versin doğumu da çok yakınmış 40+6haftalıkmış
tarafından
Iste ben oyyzden sasirdim dedim heralde hani bebek sezsryan olunca birsey olmicak cunku cok soguk kanli yazmis yorumlari okuyunca anladim cok uzuldum
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Son haftamda parkta yürüyüş yapıyordum boşbığazın biri geldi çok yürüme bebeğine bişey olur dinlen dedi. Ben de hareket lazım dedim bizim komşunun bebeği son haftada karnında öldü dedi. Ben de komşunuz çok mu hareket etti dedim yoo hep yattı dedi. E o zaman daha ne yaşayacaksa yaşar dedim etkilenmedim değil ama herkesin nasibi ayrıdır 
tarafından
Nekadar yanlis ya hamile kadina boyle seyler denirmi
(4,034 puan) tarafından
Biraz alık zevzek bişeye benziyordu o yüzden çok dikkate almadım ama senin gibi üzülmüştüm yine de.
0 oy
tarafından
Bende gördüm ya cok uzuldum valla sen 9 ay kaarninda tasi dogum gununu kucağına  alican ani iple  cek ama ama tam dogucsk derken  oldu haberi Allah sabir versin ya yazacak bisi bulamadim baktim geçtim 
tarafından
Bende birsey yazmadim gercejden cok uzucu
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Evet yaa az önce bende okudum cok zor Allah yardımcısı olsun. Aslında öyle bir şey yazması dogru degil zaten oradaki cogu kişi hamile ve korkuyor hersey den. Şimdi bende dahi bir sürü kişi psikolojik olarak etkilendi. Bazı kadınları anlamıyorum ben doktor sezeryan dese bile illa normal DİE tutturuyor. 38 haftada sezeryan olsaydı belki yasardı. Gerci dünyada yiyip içecegi yokmus. Allah yardım etsin
tarafından
Yazmasina birsey diyemem ama cok soguk kanli  ben birsey olmadi sandim bebege okadar hani kalbi durmus diyor ama yorumlari okuyunca bebegin vefat ettigini anladim cok uzucu gercekden
(1,714 puan) tarafından
Evet hiçbir yorumada cvp vermemiş o halde İnternete girip nasıl böyle bir yazı paylasabiliyorlar anlayamadım
0 oy
(11,305 puan) tarafından
Ahhh sonuna kadar gelmiş 

Rabbim sabır versin ya çok zorrrr
tarafından
Dimi evet ya amin insallah
0 oy
tarafından

Bakmadım çünkü hamileyim çok etkileniyorum 

tarafından
Yazdigim kadar zaten bende uzuldum
tarafından
Hayat bu napcan gülo herşey biz insanlar için
(1,714 puan) tarafından
İyikide bakmadın cnm. Ben sabah okudum suan bebek sabahtan beri kıpırdamıyor korkuyorum. Hamileyken insan cok hassa oluyor ve korkuyor zaten birde öyle seyleri okuyunca daha çok etkileniyor
tarafından
Cikolata ye cok su ic sola don uzan
0 oy
(12,524 puan) tarafından

Ayyyy Allahım korusun ya :(

tarafından
Aminnn :((
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm gördüm diyecek brşey bulamadım Rabbim sabır versin çok zor bir durum. Düşününce içim bir tuhaf oluyor. Ben doktorlara hiç güvenmiyorum bu kadar neden bekletiyorlar sırf normal doğum olsun diye bekletiyorlar riskli olmasına rağmen ben burada doktor ihmali olduğunu düşünüyorum. Ne diyeyim ki bilemiyorum 
tarafından
Bekletiyolar ama gercrkden bizim gelinde yeni dogurdu bebegin suyu yok ama ille beklicen demisler sezetyanada almamislar onlarda özelr gittiler ords zaten hemen aldilat
tarafından
Ne diyeyim ki zor bir durum ama orada o şekilde paylaşması yanlış. Tabikide acısı büyük paylaşmak istemiş olabilir ama orada bir sürü gebe kadın var etkiliyor onları. Ben şahsen büyük konuşmamayım yapamam paylaşamam o acının içerisinde buraya girmek aklıma bile gelmez. Rabbim sabır versin
0 oy
tarafından
Benimle aynı benimde gunum geçti hatta aynıyız galiba acaba günü geçtiği için mi böyle oldu :( 
tarafından
Bilmiyorum yani bilemeyiz sen yarin git muhakakk gitcen dimi
0 oy
tarafından
40 haftalıkmış bende çok üzüldüm Allah sabrını versin
tarafından
Evet :( amin
0 oy
(163,460 puan) tarafından
Oooff rabbim sabur versin cook uzuldum yaaa 
0 oy
(90 puan) tarafından
Ay Allahim ya rabbim uzak etsin çok  kötü  bişey  rabbim korusun bize bağışlasın yavrularımızı ☹
0 oy
tarafından
Yeri daraldi artk öyle devamli hareket etmez. Bos yere kendini strese sokma. Rabbim öyle uygun görmüş melek olmuş. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 500 göst.
0 oy
8 cevap 1,187 göst.
0 oy
8 cevap 449 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 415 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu

Kategoriler