Kızlar bir hafta önce doğum yaptım bebeğim sarılık değil di şükür ama bu gün sağlık ocağına gittiğim de hafif den sarılık başlamış dedi ebe sürekli emzir dedi çok korkuyorum yanlızım tek başıma bakıyorum kızıma nolur bı akıl verin bişey olur mu nereden anlarım doydugunu saat de bir uyandırıp emzirirsem geçer dimi
Sariliga sarı seyler iyi gelirmis diyorlar canım bende bebeğim için sari yazma diktiriyorum sarilik olursa ustunu onla orterim diye ne kadar doğru bilmiyorum ama herkes öyle uyguluyor bir de aynen saat başı emzir kalkmiyorsa uyandir emzr mutlaka
doydugu zamn kendi memeyi birakir zatn. ama uzunda uyusa yarimsaatte bir kaldir emmesini sagla. cay kasigiyla bir iki damla suda icir. suyu sutten alir derler hep ama havalar cok sicak oldugu icin birazda suya ihtiyac duyar bebekler. sarı zibin feln giydir gecer ins.
Korkma canim bol bol emzir gecer 1 saatde bir kaldir emzir benim kizimda sarilik olmusdu Dr bol bol emzir demisdi
Çok.emzir varsa altını altınları suyun içine sok o suyla da onu yika canim
bizde sarılık olmasin diye sari tulbent orterler hep
Saralik oldugunu gozlerinden anlarsin eğer gözün beyaz kısmı sararmissa saraliktir
Bende dogum yapalı 1 ay oldu benim oglum dada vardı sarılık testi yaptırdık 18 cıksaydı tedavi olacaktı cok şükür 10 cıktı kan degerlerine göre baktılar bende sabah akşam şekerli su verdim önce Rabbim sonra şekerli su sayesinde gecti cok şükür gece sürekli emzirmiyordum ama gündüzleri 2 saate bir emziriyordum Rabbim şifa versin gecer inşallah
1,488,433 soru
24,330,119 cevap
345,651 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın