Allah herşeyin hayırlısını versin öncelikle, kaynanagil geldi bize bilen bilir, işte bir tanıdıkları adam ölüm döşeğindeymiş kızıda Babaaaaaaaa diye bağırıp ağlamış kaynanada buraya gelmiş onun taklitini yapıyor Booboooooo diyor ağzının taklitini yapıyor kızın çok sinir oldum ağzına çarpasım geldi yani büyüğüm olmasa milletin acısı var onla bile dalga geçiyor neyse işte mercimek çorbası yapmışlar neden içinde pirinç yok diye ben yemedim ben öyle sevmiyorum bir kaşık bile almadım diyor, dedim yanlış anlamıştır insanlar acaba kötü mü oldu yemedi diye insan bir nezaket olsa bile 2 kaşık yer. Bana gelmiş bura niye böyle şura niye şöyle, daha iftarda yemek yiyoruz çay koyacaksın sen diyor hayır koyim istersen dedim yemekten kalktım otur yemek ye sonra dedi eeee o zaman neden diyorsun da ben yerimden kalkıyorum sonra de sofra kalktıktan sonra. Neden bunu haşlamadın of of her boka karışıyor kimseyi beğenmiyor sanki kendi çok iyi gibi. Bayrama kadar kalacaklar nasıl dayanacam bu kadının çenesiyle anlamıyorum. 3 yastık verdim yetmedi 2 kişiye sadece 3 yastıkla kayınbaba yatıyormuş, battaniye çıkardım onlara istemediler onu başka çıkar dedi kutusundan tertemiz başka battaniye çıkardım fitil oldum sinirden yüzüm kıpkırmızı