0 oy
846 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Allah herşeyin hayırlısını versin öncelikle, kaynanagil geldi bize bilen bilir, işte bir tanıdıkları adam ölüm döşeğindeymiş kızıda Babaaaaaaaa diye bağırıp ağlamış kaynanada buraya gelmiş onun taklitini yapıyor Booboooooo diyor ağzının taklitini yapıyor kızın çok sinir oldum ağzına çarpasım geldi yani büyüğüm olmasa milletin acısı var onla bile dalga geçiyor neyse işte mercimek çorbası yapmışlar neden içinde pirinç yok diye ben yemedim ben öyle sevmiyorum bir kaşık bile almadım diyor, dedim yanlış anlamıştır insanlar acaba kötü mü oldu yemedi diye insan bir nezaket olsa bile 2 kaşık yer. Bana gelmiş bura niye böyle şura niye şöyle, daha iftarda yemek yiyoruz çay koyacaksın sen diyor hayır koyim istersen dedim yemekten kalktım otur yemek ye sonra dedi eeee o zaman neden diyorsun da ben yerimden kalkıyorum sonra de sofra kalktıktan sonra. Neden bunu haşlamadın of of her boka karışıyor kimseyi beğenmiyor sanki kendi çok iyi gibi. Bayrama kadar kalacaklar nasıl dayanacam bu kadının çenesiyle anlamıyorum. 3 yastık verdim yetmedi 2 kişiye sadece 3 yastıkla kayınbaba yatıyormuş, battaniye çıkardım onlara istemediler onu başka çıkar dedi kutusundan tertemiz başka battaniye çıkardım fitil oldum sinirden yüzüm kıpkırmızı

15 Cevaplar

0 oy
(4,098 puan) tarafından
Boswer canim gidene kadar cekencen mecburr
-Reklam-
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Kaynanan kendini kaf dağında görüyo galiba
tarafından
Aynen öyle delirdim ya
0 oy
tarafından

Valla okurken benim sinirlerim bozuldu :ninja:

0 oy
(125 puan) tarafından
Canım sakin ol , sabrını tüketme , herşey sabırla güzelleşir, bayrama ne kaldı ki dayan , sorna gidecekler zaten, sen sadece çok yüz verme mesafeni hep koru
tarafından
8 gün var hiç birşey kalmadı gerçekten :( offff o bile 1 sene
0 oy
tarafından
Öyle yaparken ağzına bi tane cakacaktin da neyse 
0 oy
(7 puan) tarafından
Kaynakların suyundmaı var acaba ben gelemiyorum ya böle şeylere hemen suratım düşer Allah yardımcın olsun bacım
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Bidaha karisirsa anne yapta ogreneyim de
0 oy
tarafından
Sende onlara gidince öyle yap belki anlar gelin değil hizmetçi görüyor oğlunun hanimi yahu sende gelin geldin 
0 oy
tarafından
Allahım şu insanlara tez zamanda akıl fikir nasip et sonumuz geliyor ama biz sana yonelecegimiz yerde iyice azıyoruz 
tarafından
Bide namaz kılıyorlar
0 oy
(20 puan) tarafından
Allahım sana sabır versin. 
tarafından
Amin 6 aylık hamileyim nasıl stres altındayım görsen
0 oy
tarafından
Bu var deseydin beğenmiyolarsa açıkta yatsınlar üç yastık neymiş ver birer tane nasıl uyursa uyusun kusura bakmasın da yaptığı çok çok çok ayıp ölen kişinin yanında kimse ne yaptığını bilmez 
tarafından
Çok ayıp varya dedim inşallah sende ölürsün de çocukların öyle ağlar çarparım ağızlarına. Kız posta 3 yastık yazdım 2 tanede postu yazdıktan sonra götürdüm, umrumda değil makineye atar yıkarım yastıkları evede temizlikçi tutsun temizletsin. Battaniyeleri de kendim yıkarım ve üstelik 6 aylık hamileyim
0 oy
(1,909 puan) tarafından
kız sonunda geldiler demek bende diyorum Sümeyra nere kayboldu mesaj atmiyo Allah kurtarsın tez vakitte bı hafta kaldı sabret bacım 
tarafından
Kız sinir küpünden çocuğu düşürecem az kaldı. 6 tane yastık 2 kişi yatar mı ya bacaklarının arasına kadar, onlar gitseler de tüm yastıkları makineye atacam bütün battaniyeleri baştan yıkıcam çünkü öksürüyolar üstüne tıksırıyolar, camlarıda temizlikçi tutcam sildircem, mutfak dolaplarını falan paraya kıysın banane
(1,909 puan) tarafından
ayy bide bayram üstü ne sinir insanlar hadi geldin bı hafta kal yeter uzatma ! bide o dalga geçmesi günah gerçekten ben olsam o an bozardim açık açık hiç dayanamazdm kimsenin açısıyla dalga geçilmez!!!
tarafından
Ahhhhh bacım ahhh sinirden ölüyorum. Ne yemeğe karışır ne bulaşığa susuyorum ama sen gör içimi ne fırtınalar kopuyor
(1,909 puan) tarafından
sabret son 7 gün şafak say :)
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Allah kayinvalidenize vican versin o agiz taklidi beni yeterince sinirlendirdi
tarafından
Beni o ağız taklidi çığırdan çıkardı ama napim eşim için susuyorum. Ne yemeği eller ne bulaşığı eller, hiçbirşeyi ellemez. Ne temizlik gitse evi baştan aşağı temizlicem. Halıları falan yıkamaya vercem. Battaniyeleri özellikle çünkü beğenmeyip en beyaz battaniyeleri mi çıkarıyorlar
(1,241 puan) tarafından
Allah saabir versin size
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Mesafeni koru 

Kendini ezdirme ama ufak tefek şeyler için de tartışma az kalmış

Sabrın sonu selamet şükret yanında yakınnda değilmiş
tarafından
Çooooook şükür yakınımda değil gitse evi baştan aşağı temizlicem, camlara mutfak dolaplarını kadın tutcam yapsın, ben sadece yattıkları battaniyeleri yıkıcam
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Ayy allah yardımcın olsun bacım

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,305 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 675 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 540 göst.