0 oy
739 göst.
Diğer kategorisinde (877 puan) tarafından

Kızlar şükürler olsun bebeğim sağ salim doğdu hemde asla normal doğamam diyen ben normal doğdum :) 21 nisan gece 4te sancım başladı 5e kadar bekledim baktım kan geliyo eşimi annemi kaldrdm sıcak duş aldım 6 bçk gibi hastanye geldik ebe baktı 1 cm açılma var doğum başlamış dedi ben küçük bi hata yaptım siz yapmayın evde sancını çekmeden hemen geldiğim için mecburen suni sancıya düştüm 6 bçkta suni sancı taktılar saat öğlen bire kadar o sancıyı çektim en son doktora yalvarıyodum Allah rızası için sezaryen yap diye sesim bütün doğumhaneyi kaldırdı yardım edin kimse yokmu diye bağırıyodum eşime yalvarıyodum sezaryen yapsınlar Allah'tan doktorum çok iyi biriydi başka doktor olsa beni çoktan kesmişti sezaryena alıp. Sonra 7 cm açıklık oldu ebe geldi suyumu patlattı bi yarım saat sonra çatala alındım doktor ıkınmayı anlattı sancı geldikçe ıkınmayı başladım doktor karnıma bastırdıı ben ıkındım yarım saatten fazla ıkındım bebek çıkışa kadar geldi zatem vajina girişi dardı doktor kesik olur demişti baktılar bebek çıkmıyo doktor kesi attı tekrar ıkındım bebeğimn kafası çıktı sonra vucudu yan tarafıma bi ışığın altına attılar ben onu izledim doktor dikiş attı ama inanın umrumda olmadı o dikişler sürekli bebeğimi izledim ama dikişleri hissettim tabi acıdı ama sumi sancı yanında ıkınma kesi dikiş devede kulak kalır sonra yavrumu verdiler kucağıma o an inanın hiçç o kadar sancı çekmemiş gibiydim inanlmaz güzel bişydii bebeğimm. Ebe doğum sonrası bugün 4 doğum oldu en zor senindi bakma sen çok zorlandın dedi zaten suni sancıdaki halime bi ebenin gözleri dolmuştu sen evde sancını çekip gelsen böyle zorlamazdın dedi ebe o yüzden sancınızı sonuna kadar çekip öyle gidin kızlar suni sancıya düşmeyin ebe eğer sen gelmeseydin o açıklıkla bebek 3 4 gün daha beklerdi siz gelince doktorlar suni takıyo dedi biraz zorla doğurttular yani :) inanın doğum çok zor değil kesi bile zor değil ama suni sancı üzgünüm gerçekten berbat. İçden 10 dan fazla dikişim var dıştan 5 tane falan var. AMA ONUN KOKUSU İÇİN HERŞEYE DEĞER şuan hiç o anları yaşamamış gibiyim.  <!-- /data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/share/clipdata_200516_110016_300.sdoc -->

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah saglikli guzel omur versin insallah  hayırlı  evlat  olur inşallah 

Ve bi soru en fazla ne kadar acilma olur 8.in 9.un üzerine olurmu bide niye uyusturmadanndikis atildi ozwl hastanemi devlet hastanesi mi  kusura bakma b3nkmde doguma az var 
(877 puan) tarafından
Benm tam açıklık dediler 10 cm falan olmştu ona rağmen vajina girişi dar olduğu için bebeğin kafası çıkmadı zaten doktor vajina girişi dar kesi olur demişti iç dikişleri uyuşturmadı iğne vuramıyo sanırım ama dıştan kestiği yeri iğne vurmuştu onu çok hissetmedim iç dikişleri hissettm zaten onda öyle aman aman bi acı yok tamam hissediyosun acıyo ama dayanılmayacak gibi değil
(877 puan) tarafından
Bu arada teşekkür ederim canım :)
(163,561 puan) tarafından
Slm fistik
-Reklam-
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. 
(877 puan) tarafından
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Aynn cnm ilk doğumumda bana da ders oldu iyice çekip öyle gidicem sancıyı bu sefer kaç haftalık doğurdun cnm 
(6,676 puan) tarafından
Aynn cnm çocıklarımla aramda az yaş farkı olsun dimi ;D
(13,475 puan) tarafından
Aynen guzel bişey :) ama ben 19da evcilik oynuyodum :D
(6,676 puan) tarafından
Ahaha bende doğum için gün sayıyordum bakma geç evlenmek daha iyi
(13,475 puan) tarafından
Ikisininde ayrı guzellikleri var canım bakma :))
(877 puan) tarafından
39+4 te doğurdum 39 da nişan gelmişti benim böyle baya kanlı sümüksü bi akıntı gibi gelmişti
0 oy
(2,866 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün canım <3

(877 puan) tarafından
Amin inşallah canım hepimizin evladını inşallah
0 oy
tarafından

Hayırlı olsun canım. Aynen bende aynı hatayı yaptım bide en baştan diyordum evde sancı çekip gidecem diye. Ama beni sonunda sezeryana aldılar kızımın kal yavaşlayınca :ermm:

(877 puan) tarafından
Suni sancı bebeği zora sokuyo canım hep bakıyolardı nts de çanaklaşma varmı diye Allah korumuş sağlıklı olsunlarda
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Hayirli olsun Gözunaydn canım
(877 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(924 puan) tarafından
Hayirli olsun canim oncelikle samci konusunda bende hata yaptik evde cekeyim cekeyim dedim bekledim gittigimde bebek tersti ve ebe baya kizdi bana biraz daha bekleseydin ikinkzde olmustunuz dedi bana yani ne olacagi belli olmuyor beklesen bi dert beklemesn bi dert
(877 puan) tarafından
Ay Allah korumuş ya aslında doktora gitmek şart muayene eder öylede eve gelebilirsin suniyi kabul etmeden çünkü bebeğide riske sokuyo suni sancı
(924 puan) tarafından
Evet bende evde cekeyim dedim sancimi az daha canimizindan olacaktık
0 oy
Allah anali babali buyutsun napiyo vaby boyumun adasi
(877 puan) tarafından
25 günlük olduk artık gaz sancıları başladı uğraşıyorum :D senin yakışıklı nasıl
Bugun 99 gunluk olduk cok sukur gaz donemimiz bitti bizim darisi basiniza
(877 puan) tarafından
Amin inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 922 göst.
4 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Meleknazz (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 895 göst.
11 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy