0 oy
591 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,848 puan) tarafından
Çanlar oglum 1 yaşında biraz daha büyüdükten sonra bn ikinciyi istiyorum ama biraz daha dusunceliyim zorlanır miyim ne gnu sorunlar yaşarım oglum tek büyümesin istiyorum bir gun boyle post açacağım hic aklima gelmezdi :)

14 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bende istiyom bida kızım olsun 2 kiz ohhh mis doğur kiz nolacak 
(2,848 puan) tarafından
Eşim pek istemiyor daha erken diyo
(22,057 puan) tarafından
Benimkide oyle :D hahahaha ay bu kocalar bi alem
(2,848 puan) tarafından
Evlenmeden once en az 5 cocuk derdi şimdi iki tane yeter diyo ikinciyi de oglan 6 yada 7 yaşına girsin ole diyo bnde yaşlanıyorum bakamam diyorum neden bu kadr cok yas aralığı olsun ki
(22,057 puan) tarafından
Aynen banada saçma gelio boyle düşünce
(2,848 puan) tarafından
Bak bn 5 aylıkken annem hamile kalmis ikiz gbi büyüdük hic ayrılmadık ben 8 yaşındayken tekrar kardesim oldu ama inan o kadr çok ayrıyız ki fikir olsun nesil olsun apayrı ve anlaşmak daha zor oluyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben istemiyorum oğlum 1 yaşında tek büyücek sanırım:)))
(2,848 puan) tarafından
Sen baya kucukmussun bn 26 yasindayim canim
(641 puan) tarafından
Bende 19 yasindym bir kziizm var küçük anne olmak çok güzel bir duygu onunla birlikte büyüyor insan
(2,848 puan) tarafından
Bnm kardeşimde 20 yaşında anne oldu şimdi 25 yasinda 5 yaşında kizi var bn 25 yaşında anne oldum 1 yaşında oglum var
(641 puan) tarafından
Maşallah allah evlatlarımızı hayırlı etsin insallah
(2,848 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
tarafından

13 aylık kızım var 18m haftalık gebeyim ve ne yemek ne temizlik nede kızımla doğru dürüst ilgilenebiliyorum, bu korona olmasaydı nasıl yapardım bilmiyorum, şu an eşim issiz kaldığı için evde bana çok yardımcı oluyor elim kolum oldu diyebilirim, mide bulantısından bebeğime ne mamasını yapabiliyorum ne doğru dürüst eğilip doğrula biliyorum nede altını değiştirebiliyorum, hepsini sağolsun eşim yapıyor şimdilik, hayırlısıyla bu günleride atlatsaydık rahatlıcaktım valla, benim gebeliğim cok sıkıntılı geçiyor hem midemden dolayı hemde belimde sorun var ondan kaynaklı, bebek baskı yaptığı için belim tutuluyor bacağıma vuruyor ne yürüyebiliyorum nede oturup kalabiliyorum tetiklediği zaman.

Yani diyeceğim o ki eğer rahat gebelik geçiriyorsan, daha emzirmeyeceksen, maddi olarak rahatsan kesinlikle yap hem birlikte büyürler arkadaş olurlar hemde ikisini elden cıkarmış olursun canım :) 
(2,848 puan) tarafından
Hmm Allah yardimcin olsun seninki zormus canim baya
tarafından
Amin kuzum benim
0 oy
(657 puan) tarafından
Allah kimseye kaldiramayacagi yükü vermez 32 haftalik kizima gebeyim oglumda 1 yasinda baya zorlandim evet gebeligimin ilk doneminde oglumda küçüktü ama su gibi gecti allah oyle sakinlik verdiki ogluma annesi kurban olsun hic yormadi beni gebeligim sorunluydu ondan yoruldum simdi bebek dogunca herkez sorlancaksin diyo zor olsun ki guzel olsun deme :D ben eminim rabbim kulunu yanliz birakmuyo bebek doguncada hersey cok guzel olucak eminim bence yap gitsin derim yani
(2,848 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun canim bnm
(657 puan) tarafından
Saol.canim benim
0 oy
tarafından
Benim oğlum da 11 ay 10 günlük valla bazen benimde aklıma yatıyor diyorum bi tane daha mı olsa sonra hamilelik gunlerim aklıma geliyor vazgeçiyorum. Eşim istemiyordu hatta beşiğini kıyafetlerini ihtiyaç sahibi birine verelim ya da satalım diyordu geçen gün aklıma girdim neden benim oğlum kardeşsiz büyüsün tutunacak dali olmasın dedim Allah'tan oruçluyken söylemişim yoksa bende acaba hamile miyim postu açabilirdim:)))))
(2,848 puan) tarafından
Bnmde 1 haftadır aklima yatiyo acaba kardeşi olsa falan diye
tarafından
Benim için erken bacım ama senin için bisey diyemiycem kendine güveniyorsan oğlun uyluysa neden olmasın
(2,848 puan) tarafından
Oğlanın tek sorunu uyku cok sukur rahat buyuttum
tarafından
O zaman neden olmasın canisi yao bi tane daha ikiz gibi büyüsün
(2,848 puan) tarafından
Kocamın aklına gireyim olsun bi tane daha ya ilerde rahat ederim:)
0 oy
tarafından
Ah ah hamilelik döneminden kaynaklı ben diyorum bi 3 5 sene çocuk yapmam heralde eşim de diyor doğsun 1 yaşına gelsin de bi tane daha yapalım :) Allah bilir artık sonumuzu 
(2,848 puan) tarafından
Hayırlısı kuzum
0 oy
(1,788 puan) tarafından
İllaki zor olucak kimsenin sana çok kolay canım demesini bekleme . Sabır istiyo valla 
(2,848 puan) tarafından
Yas ilerledikçe daha cok zor olucak ama
(1,788 puan) tarafından
Her türlü zorluğu var canım ben 3 yaşını bekledim herkes ideal dedi ama yinede zor oldu. Bi süre Zorluk cekicez
(2,848 puan) tarafından
Orasi ole canim
0 oy
(582 puan) tarafından
Kızlar benim kizim 8 yaşında ve su an hamileyim çalıştığım  için 2. Çocuğu erteledim hep benim kizim ailem ve cevrem tarafından prenses gibi bakıldı her çocuğun sahip olmak istediği herseye sahip ne kadar şanslı bi cocuk diyordum meğer ne kadar sansiz  zavalliyemiş. Ben onun kardes sevgisini  en yakın arkadaşı olacak kardeşi  çok görmüştüm.Rahatliga alisiyor insan ilerde birlikte büyüyünce rahat olunabilirdi  şimdi herseyi başa aldım tekrar pepelere  döncem; ))çok ama çok pismanim keşke kızıma bu haksızlıği yapmasaydim  kardes can  en yakın arkadaş demem o ki benim hatama  düşmeyin!!!
(2,848 puan) tarafından
Sırf bu yuzden istiyorum iste ilerde rahat ederim başta sıkıntı cekeyim diye dusunuyorum zaten uykusuzluğa alistim artik :)
(582 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(771 puan) tarafından
zorluklari var tabiki ama insanin kardesi olmasi cok guzel bisey  buyuk kizim 2 yasinda kucuk kizm 2 aylik  ikiside gul gibi gecniyolar  ikisine yetiscem diye canim cikiyo bazen ama evin iside yapiyo iki.cocukta bakiliyo  mesele kendine guvenmekte   buyuk kizim kardesimini operken iyiki olmus kardes sevgisini ne oldgunu anliyo diyorum oyuzden biraz daha zamam gectikten sonra  olsun bitane kardeşi hep şoyle dusunurum yarin bugun benim babasin ne olcagi belli degil biz olmasak en azindan birbirlerine sahip cikaarlar
(2,848 puan) tarafından
Aynen öyle arada fazla yas farkı olmasin istiyorum bu konuyu 1 hafta once sorsalar kesinlikle ikinci cocuga Hayir derdim ama şimdi düşündükçe istiyorum yaşlarımız ilerliyo yarin bir gun ne olacağımız belli deil
(771 puan) tarafından
aynen ole birbilerine sahip cikaarlar en azindan
(2,848 puan) tarafından
Ben böyle dusunuyorum ama esim pek yanasmiyo bakalim nolacak
0 oy
(274 puan) tarafından

Kizim 5 yaşında ikinciye hamileyim ama aklım olsaydı en geç 3 yaş aralarında olmasını isterdim çünkü çocuk şımarık buyuyor kardeşini şimdiden çok kıskanıyor doğunca ne olcak allah bilir :ermm:

(2,848 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim
0 oy
tarafından
Oğlum 7ay 19gunluk.kolikti 5ay yatak yastık yüzü görmedim.hala ağlar fln uyku beşik duzrni yok istemiyorum 2yasini doldurmalı laf dinlemeli biraz çok yorgunum tmm brbek bakmak kolay değil ama oğlum zor bebek gören Allah kolaylık versin zor işin Dior diğer bebeğe yetemem. Tekte kalabilir oderece durumum .26yasindym eşim gerçekten iyi idare ediyosn nasıl baş ediyosn dior.oda bakıyor sağolsun da genede beni istiyor
(2,848 puan) tarafından
Tabiki bnmde zorlandığım noktalar oldu uykusuzluk yaşım 26 yas ilerliyo 30 yaşından sonra doğurup bakmak daha zor olur
tarafından
En azından 2yasini doldurmali iğne ipliğe döndüm bide sezeryan doğum du . Allahım isteyene versin.
(2,848 puan) tarafından
Zaten bnde ole dusunuyorum 2 yaşına yakın olsun istiyorum
0 oy
tarafından
20 aylık oglum var 3 aylik hamileyim. Bi arkadaşım geçen ikinciyi doğurdu. Diyor ki ikinciyi istiyorsan arasını açma onun oğlu da3 yaşında baya zorlanmış hem kıskanıyormuş hemde arkadaşım alışmıştı öğlen 11 e kadar uyumaya şimdi sar baştan oldu herşey 
(2,848 puan) tarafından
Bnde bunlari düşündüğüm icin istiyorum
0 oy
(3,186 puan) tarafından

Benim kızımda 1 yaşında nasip olursa 2 yaşından oldugunda hamile kalmak istiyorum..ki oldum doğdum diyene kadar 3 yaş olur.. tuvalet eğitimini de veririsem süper olur :)

Ben bebeklikten vs. Ziyade..okul çağlarında vs 3-4 yaşı ideal buluyorum..ki son verilerde nesil farkının 3 yasa indiğini söylüyor :)

Bir okula başlarken diğeri 2 -3 yaşında olur daha rahat olur Allah'ın izniyle :)ama simdeden bende tirsmiyor değilim iki çocuk elbette daha fazla efor sarf etmek demek :))

(2,848 puan) tarafından
Ama buda soyle dusun onlar büyüdüğünde biz rahat edicez yaşları yakin olacak
(3,186 puan) tarafından
Kesinlikle.. zaten kizim için kardes düşünüyorum :D yoksa konforum tek çocukla daha iyi..
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun 
(2,848 puan) tarafından
Insallah canim bn istiyorum ama esim pek istemiyo ikna etmem lazim
(12,521 puan) tarafından
İlginç genelde tam tersi olur djdjjd
(2,848 puan) tarafından
Aynen bi ara o çok istedi ama bn istemiyordum şimdi o erken diyo

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 422 göst.