0 oy
1,295 göst.
Diğer kategorisinde (553 puan) tarafından

Kayınvalidem çok modern son derece ileri görüşlü bir kadındır kapalı değil kendisi ama namazını orucunu elinden geldiğince bırakmaz ben üzen şuki bana geldiğinde namaz kılması gerekir feracesi bende yatak odamdaki dolabıma asılı namaz vakti gelir ben namaz kılayım kızım bi eşarp bide üzerime beni kapatacak bişey verirmisin der ben derim anne git dolaptan al yerini biliyorsun hiç girmedi yatak odama hep ben veriyorum birde geldiği zaman koltuğun hep ucunda oturur mahçup bi şekilde aslında kızından çok bende rahat ettiğini söyler ama öyle yapar daha buzdolabımın kapağını açmış insan değil önüne koysan zor yedirirsin hiç ama hiç acıktım ben dediğini duymadım 58 yaşında sürekli temizlik yapar ben onun evini temizlemek isterim o istemez  hatta bana yardım etmeye gelmek istiyor çok özledim ben onu ya :'(

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sonunda güzel bir kaynana postu gorduk nazar değmesin insallah hep böyle kalrsnz cnm
-Reklam-
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Maşallah canım Allah daim etsin 
0 oy
(582 puan) tarafından
Ayyy aynı benim kayinannem masallahhhh..allah onları başımızdan eksik etmesin insallahhhh
0 oy
tarafından
Ne kadar güzel bi kayinvaliden var canim maşallah 
0 oy
(847 puan) tarafından
Rabbim saom muaffak etsin inşallah.  Allahım bizleride böyle olmayı nasip.etsin. daha bilmiyorum kayinvalidem.evime gelmedi farklinsehirlerdeyiz yeni evliyim. Bende bakalım nasıl olacak. Insallah senin anlattıklarım gibi olur benimde. Rabbim.hayurli kayınvalide nasip etsin... 
0 oy
tarafından
Abooooo öp de başına koy sen onu benim kaynana 3 aylık evli iken namazın başından kalkıp kocamın yanına gidip bana iftiralar atıyordu beee
0 oy
tarafından
Bem de ozledim suan bagda sarildik yatiyrouz hepinize selami var annemin kizlar size gore kayinvalidem  de bana gore oz anne gibi 
0 oy
(18,474 puan) tarafından

Ahh ahh bi benim kaynanaya bak önüne bir kase çekirdek koymadım diye tripler girer :ermm:

0 oy
(627 puan) tarafından

Masal mı cidden gerçek mi:blink: benim böyle olsaydı şimdi oğluşundan ayrı olmayacaktı. Bana içli köfte yap, sarma yap bayramda getir, gel bayram öncesi temizlik yap vs vs dedikodular hiç bitmezdi. En son hamile halimlede yaptı yaptı en son ben bir patladım, kaynana nakalt. Dünya kadar paranız var hep biz biz derse insanlar gün gelir yapayalnız kalıverir. Yinede anneyim eşime konuş desemde ailesini elinin tersiyle attı benim ailem yok dedi. Anne var anne var benim annemse hep bizler için yaşadı neyi varsa paylaştı. Para değil önemli olan düşünmek. O kaynanaya anneciğim der insan. Allah dahada iyi etsin sizleri. Bizlerede uzak eylesin zararlı bizimkiler şizofren normali bulmuyor bizleri:D

0 oy
(582 puan) tarafından
Nispet olsun diye yazdin herhalde ben şuanda imrendim resmen benim kaynanamda burası benim evim modunda :( mesela oğlum halıya çay döksün ben kızmam o kızar bende kızma çocuğuma silerim derim hem halı benim ev benim demeye getiririm oda bana hahay sende kimsin halıda benim evde benim çocukta benim demeye getirir
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Maşallah canım 

Bende kayınvalidemi çok severim Allah ondan razı olsun 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,812 soru

24,077,549 cevap

331,021 kullanıcı

...