Kayınvalidem çok modern son derece ileri görüşlü bir kadındır kapalı değil kendisi ama namazını orucunu elinden geldiğince bırakmaz ben üzen şuki bana geldiğinde namaz kılması gerekir feracesi bende yatak odamdaki dolabıma asılı namaz vakti gelir ben namaz kılayım kızım bi eşarp bide üzerime beni kapatacak bişey verirmisin der ben derim anne git dolaptan al yerini biliyorsun hiç girmedi yatak odama hep ben veriyorum birde geldiği zaman koltuğun hep ucunda oturur mahçup bi şekilde aslında kızından çok bende rahat ettiğini söyler ama öyle yapar daha buzdolabımın kapağını açmış insan değil önüne koysan zor yedirirsin hiç ama hiç acıktım ben dediğini duymadım 58 yaşında sürekli temizlik yapar ben onun evini temizlemek isterim o istemez hatta bana yardım etmeye gelmek istiyor çok özledim ben onu ya
Kızzzz sen neler diyorsuunnn böyle MAŞAALLAH MAŞAALLAH MAŞAALLAH MAŞAALLAH yaa daha ne olsun ilk defa birinin kaynanasını özlediğini gördüm daha neler Allah'ım böyle güzel kaynanalardan çoğaltsın İNŞAALLAH yaa
Bazı gelinler var işte çok şanslı
Benimki dün vestiyerimi karıştıriyordu
Ahh Allah'ım sana geliyorum.
Benim kayınvalide de çok iyidir en son gorustugumuzde sağolsun aslında ben seni değil oğlumun senden önceki konuştuğunu istiyordum ama onun bı yalanı bitirdi yoksa oğlum seni istemezdi demişti ilişkimiz o ka kuvvetlidir canım kayınvalidem
Tam hayalimi anlatmissin canim
Kayinvalidenden birazda bana versene
1,490,114 soru
24,353,546 cevap
346,598 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın