0 oy
702 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
Arkadaşlar eşimin annesi babası yok 2 tane kaynım yanımda komşumuz bize yemeğe çağırdı teyzeleri aramıza çok giriyordular bı ara konuşmuyorduk konuşmaya başladık bugün bize geldi sabah bende hamileyim hiçbir şey yapamıyorum sürekli bana iftira attılar eşim ile boşanma noktasına geldik komşuya yemege gidecez diyoruz siz gidin ben burda kalacam diyor işleri belli olmuyor eşyalarımı kurcaliyorlar eşim en küçükleri beni savunmuyor sanki senin babanın evi mi diyor kalsın diyor bende istemiyorum sizce ne yapmalıyım bunaltilar artık beni ne yapacağımı bilmiyorum

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Biraz daha okunaklı yazsanız keşke :angel:

(16 puan) tarafından
O kadar sinirliyim ki ellim titriyor konuşmaya ihtiyacım var benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla anlamadim
(16 puan) tarafından
Valla cnm o kadar sinirliyim ki nasıl yazdigimi bilmiyorum
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Sen evde yokken kimsenin senin evinde kalmaya hakkı büyük saçmalık izin verme bırakma evini dünyanın binbir türlü hali var büyü bile yaparlar Allah korusun 
(16 puan) tarafından
Nasıl yani mesela ne söyleyeyim zaten kaynım biliyor benim yanımda onları azarlamiyor ama arkmdan onlara kızıyor kadının hiçbir hatasını bulamıyoruz siz niye böyle yapıyorsunuz falan dayısı yengesi aynı şekil arkamdalar
tarafından
Arkandalarsa ezdırmesınler seni. Sende konuş gerekirse kendımızden ödün vere vere verecek bir seyımız kalmyor zamanla sevgı saygı yitiyor sonra aaa noldu bırden buna bi haller oldu oluyor:) kımse demez yavas yavas delırttık kadını...
(16 puan) tarafından
Aynen öyle diyorlar tartistigimizda bana dediler bilseydik böyle olduğunu hayata seni getirmezdik esimlede severek evlendik annesi babası yok ya onlar geldiler beni istemeye
tarafından
Siz kendınıze ezecek, hakaret edecek, kukla gıbı oynatacak bı hızmetcı arıyorsunuz. Onların ne haddine yahu vallahi eşinin sana bunkarı soyletıyor olmasıda ayrı uzucu.
(16 puan) tarafından
Valla artık hiçbir şeye tahammülüm yok
0 oy
tarafından
Birlikmi oturuyorsunuz canım kayninalirin evlimi
(16 puan) tarafından
Yok bekarlar kayinlarim yanımda yaşıyorlar
0 oy
tarafından
Hiç mi hiç bisey anlamadım valla 
(16 puan) tarafından
Düzelttim cnm şimdi oku
tarafından
Kuzum kimsenin senin eşyalarını karıştırmaya hakkı yok
(16 puan) tarafından
Hakkı yokta bunlar dünya görmemişler görgüsüzler
0 oy
tarafından
Anlaşılan kayın lariniz sizde kaliyor ve sen bu durumdan rahatsız sin eşinde gitmelerini istemiyor sende miafirlege gidecen onlara evi bırakmak istemiyorsun doğru mu anladım
(16 puan) tarafından
Yok canım kayinlarim çok iyiler teyzeleri sürekli aramıza girdikleri için ben kendi evimde onu tek başına bırakmak istemiyorum evi bize yakın evine gitmesini istiyorum
tarafından
Anlamadım valla canım
(16 puan) tarafından
Bilmiyorum ne yapacağımı kafam çok ama çok karışık şeytan diyor yemeğe git gece yarına kadar gelme o evine gidene kadar
0 oy
tarafından
Onlar kim oluyoda ne hakla senin evini kurcaliyo pislikler ya erkek milleti bu direk kapiyi gosterir elden bisey gelmez en fazla ailen arkandaysa boşanırsın 
(16 puan) tarafından
Valla bilmiyorum beni çok seviyor anne ile babaları olmadığından dolayı teyzelerine düşkünler eşim onlara laf getirtmiyor
0 oy
tarafından
Ben yokken kimse evimde kalamaz NET 
(16 puan) tarafından
Bı kere onlara olan güvenim kırıldı güvenmiyorum onlara eşimde onların evidir sanki babanın evidir dedi
tarafından
Babamın değil benim evim deseydin
(16 puan) tarafından
Eşim dışarda şuan gelince yüz yüze konusacam
0 oy
(30,256 puan) tarafından

Allah hidayet versin 

0 oy
tarafından
Anlamadim melesef
0 oy
tarafından
Eşinden büyükler evli değiller mi ?
(16 puan) tarafından
Yok bekarlar ev üstüne geldim
tarafından
Peki odanı kilitlesen  .karistirmasinlar diye.
(16 puan) tarafından
Odamı kilitlesem derler büyü yapmış ondan kapısını kapatmış
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Sana iftira atmis insanlari evinde barindirmayacaksin tabiki esin isterse savunmasin sen kendini savun ben evde yokken ne isleri varmis evimde herseyi yapar oyle insanlar
(16 puan) tarafından
İftara 5 dk kala peşimize takıldı bende yemeğe gelecem dedi aldı oğlunu oda geldi bu kadar da görgüsüzler davet edilmediği bı yere yemeğe gelmek sinir krizi geçirdim sinirden titriyordum
(1,112 puan) tarafından
Ayy cahillik işte okuyup okumamak degil mesele insanlik nezaket bilmiyolar demekki
(16 puan) tarafından
Yok valla okumakla alakası yok hiçbir şekil bilmiyorlar
0 oy
(56 puan) tarafından
benim.kaynana olacakda benim.odamı kurcalıyor geziyor odami kitledim bir kere ben utandim valla elleme kurcalasin 60 yasina gelmis kendisi utansin
(16 puan) tarafından
Valla insan utaniyir onların yerine

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 373 göst.
15 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde D. 65 (231 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 533 göst.
1 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehra Nur kara (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Rojda2121 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,115 soru

24,164,646 cevap

335,551 kullanıcı

...