+1 oy
931 göst.
Diğer kategorisinde (1,100 puan) tarafından
Kizlar bnmi yanlış düşünüyorum ya görümce olup hatta yorum yapan olursa sevinirim:D kız ne arar ne sorar mesafeli aşırı nasl gorumceler var ay ben kendi kendime mi kaşiyonuyom onuda anlamadım hayır niye böyle ama gerçi meraklı bak kaynanadan haberleri alır oda başka bsey ama bize belli etmez ben bı kackere yazdım ondan ses yok bidaha yazmamda aramam sinir oluyom ya en büyük örnek nişanlanrken nişanligimn rengini bile eşime sormuş ya insan hc mi yazmaz düşünün artık bı kavga bse olmadı aramzda ztn fırsat olmadı :D

29 Cevaplar

+1 oy
(2,974 puan) tarafından

Bizimkiler yenge bile demez hoşgeldin demez çok mu lazım hiç uğraşma 

-Reklam-
+1 oy
(21,609 puan) tarafından

Birini sırf yengen olduğu için sevmezsin ki tıpkı görümcen olduğu için sevmen gerekmediği gibi enerjiniz tutmamış olabilir sen samimiyet kurmak istiyorsan bunu konuşabilirsin yine aynı tavrı görürsen yok sayarsın

(21,609 puan) tarafından

Yine bin yıllık postlar hortladı geldi önüme lütfen postlar belli bir zaman sonra yoruma kapatılsın 

+1 oy
(2,943 puan) tarafından

Ben gorumceyim canm asla ama asla abilerimin eslerine ne lafim olmustur nede kotu bi hareketim nisanlanjrken bile elbiselerine kadr nisanda gordum evet aramadm sormadim ama bu kotu oldgm anlamina grlmez asla.aramda iyidir ikisiylede hatta benm bu tavrimdan dolayida cok mutlulular.hatta biri ev yapiyor sureklj gidip gelme var sunu aldim falan dediginde gosterir cok guzelmis derim.yqni aramamasj sormamasj kitu biri anlamina grlmezki belkide cok mudahale biri olmak istemiyordurkj bence mesafe herkez icm en iyisi kotu olmaktansa mesefe olsn daha iyi

(2,404 puan) tarafından

Benim de erkek kardeşim geçen sene evlendi ben de aynı sizin gibiyim. Karışınca da karıştı olur 

+1 oy
(3,197 puan) tarafından

Bosver herkes nasil istiyorsa öyle olsun çok takılma. Bunu görümce olarak söylüyorum. Gelinimizle çok iyiydik senelerce. En son bi yere tasindilar hali tavri degisti. Aramaz sormazdi ama sogukta konusmazdi. Genel olarak ben arardim. Sonra konusurkende soguk davrandi bende bir daha aramam dedim. Sen bilirsin dedi. Aylar sonra kendisi aradi. Ben arkadasimin etkisi altinda kaldim. Sana o yuzden oyle davrandim. Özür dilerim,eski gibi olalım dedi. Ama aradaki samimiyet gitti. Simdi onemli seylerde araşırız,onun disinda konusmayiz.

Bazen keske hic samimi olmasaydik diyorum. Cunku insanin yakinindan gelen sey daha cok uzuyor.

+1 oy
(9,704 puan) tarafından

Bsnim kücük görümce kızımı görmeyr gelmedi 7 aylık oldu bide sözüne cağırdı gitmedim büyük görümceyle zaten küstük oda daha hic göremedi bir kere durumuma baktı bebeği göreyim diye sanırim bida da bakmadı wasab durumuna

+1 oy
(1,589 puan) tarafından

Ayy valla bende görümceyim ama ayda yılda bir ararim. Zaten uzağız birbirimize. Senede bir gelebiliyorlar. Kötü değil aramız ama ne bileyim öyle iste. 

0 oy
(3,435 puan) tarafından

En guzeli bence 

0 oy
(124 puan) tarafından

Ben de gorumceyim. Gelinimize hiç karışmam. Öyle birbirimizi arayip sohbet muhabbet de etmeyiz gerekmedikçe. Ama bi sorun bişey olsun ilk birbirimize biz koşarız. Aynı ortama girdiğimizde de ortamı bozmayiz. Sohbet muhabbet ederiz. Ama bundan fazlası ikimiz de yapmayız. Kısacası ne gerekiyorsa o. Ben rahatszi ve huzursuz etmek istemem o düşünceyle yaparım bunları yani. Bence o da öyle düşünüyordur.

0 oy
(1,108 puan) tarafından

Vallahi ben de hiç arayıp sormayanlardanım boşandığım dönemde bir ay babam da kaldım her gün kıyameti kaldırıyordu çocuklarını gönder gönder diye kıskançlık haset evden ayrıldıktan sonra mesafemi koydum bayramda bile aramıyorum ne hali varsa gör bazen anneme ulaşamadığım da arıyorum anneme ver diyorum onun dışında görüşmüyorum evlenmeden önce de mesafeliydim ne yapar ne eder hiç karışmazdım başkasının hayatına müdahale edenleri sevmem zaten annem müdahale ettiğinde de kızardım ona bırak kendi haline

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 235 göst.
0 oy
39 cevap 835 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (14,986 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,293 göst.
0 oy
11 cevap 528 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Berivankarakus (163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,391 soru

23,857,103 cevap

320,193 kullanıcı

...