0 oy
782 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar daha önce hiç stiletto giymedim giyen varmı aranizda çok şık ve boyu uzun gösteriyor nasil rahatmi hangi marka alayım topuk boyu kaç cm olsun :)))

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hic alma derim rhatlik konusunda sıfır  aksama eve dondugumuzde ayaklrmz su toplms yada parmklr ağrıdan geberik durumda ama isin iyi yani cok zarif duruyor ama rahatlk benim icin cok onemli
-Reklam-
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Markasini falan bilmem ama denemeden alma denedigin zaman rahat olup olmadigini anliyosun zaten ben cok giyen bi insandim hamile kalana kadar.  topuklu ayakkabi cok seviyorum ama aliskkn degilsen zorlanabilirsin. Stiletto platform topuklara gire bi tik daha zordur
0 oy
tarafından
Cok zor kullanimi ya
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Ayy valla 1 defa giydim yakın bi düğündü resmen oturup ağlamak istedim arabadan sandalet getirdiler 

Hiç rahat değiller ama çok da şık duruyor böyle konu komşunun düğününde giymelik cok ayağa kalkmadan yani
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Harika bir ayakkabı canm boyum kısa olduğu için özel günlerde hep giyerim çok sık zarif duruyo ama marka düşüncem yok nasıl denk geliyor ise öyle alırım :)) 
0 oy
(333 puan) tarafından

Bende var bir iki tane mecbur düğünde biseyde giymrk icin yoksa hic rahat degil ayaklarim mafoluyo:(

0 oy
(2,241 puan) tarafından

deneyerek alirsan ayagina tam olanini rahat gelebilir canim ben cok aliskinim en yuksek topukla bile kosarim :Dama hamilelik bebek falan derken giymedim. ilk kez giyeceksen onu oval ve kisa topuk al ayagin alissin canm

0 oy
(1,865 puan) tarafından
Ayçak topuklular daha rahat topuk yükseldikçe sahki parmak üstündeymiy gibi oluyor. Bir kene denedim bir daha giymedim. Ama giyebilinler için baktığımoa görzel olarak çok hoş görünüyor birde ayak bileğini ince ve zarif gösteriyor. Önü dolgulu ya da talın toputların rahatlığıyla kıyaslayamam ama bir kadına cok yakışıyor bende kendime uygun giyebiliceğim bir model arıyorum  ancak Denemeden alma.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 109 göst.
1 Ağustos 2024 Moda kategorisinde Ececomez61 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
21 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde _sema_ (1,594 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 503 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,433 soru

24,072,306 cevap

330,740 kullanıcı

...