+1 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
38+3 olduk bu zamana kadar hic sancim olmadi zaten yani hani gun gun sanci hissetmeden birden gelirmi sanci yani yoksa gunler onceden kendini belli edermi  dedigimi anladiniz dimi yoksa birdende olurmu artik bebitom ciksin ya birde zaten kac gun yasak var kesin yasaga denk gelicez 12 gun var yani özelde 40dan sonrada bekletirlermi 

10 Cevaplar

0 oy
(30,127 puan) tarafından

Bi anda geliyor zaten ansizin... 

tarafından
Nebilim herkesin sancisi oluyor saniyorum hani bu haftalarda baaliyor saniyorum sanki benimki 40 gorucek gibi hic belirti yok
(30,127 puan) tarafından
Bende öyle diyordum dedim 40 haftayi bulurum ama ansizin bir gece tuttu sabaha kadar çektim.
Sicak suyla banyo yap
Iliskide bulun
Çömel kalk kolay acilman olsun
tarafından
Tamam cok sagol
-Reklam-
0 oy
(672 puan) tarafından
41 haftaya kadar bekletirler büyük ihtimalle bazılarının sancısı olmuyor bazıları da bir ay önceden çekiyor sancısını 
tarafından
41 ama sıkıntı degilmi ya
0 oy
(4,724 puan) tarafından
39+2 de hic sancim yokken bi anda suyum geldi arkasindan da sancim. 

Bir anda oluyor. Elbet vardir zamani. 
tarafından
Anladim olabiliyor yani
(4,724 puan) tarafından
Aynen kendimden biliyorum 40 bulacak sanirken uykuda geldi suyum. Heran hazir ol sen.
tarafından
Hazirim hazirim ama bugun gelirse evi supurmedim pis :D
0 oy
tarafından
Benim 41 haftaya kadar sancım gelmedi 41 +2 yatış verdiler noraml sancı verdiler yine sancım gelmedi acilmada yoktu suni sancı vereceklerdi onunda bebek kaldıramaz dediler sezaryan oldum canım :)
tarafından
41 kadarda bekliyebilir yani dimi :)
Ama  40dan sonra  sorun olmuyormu seninki özel hastanemuydi
tarafından
Bebeğe bağlı canim 42 haftaya kadar sursei var hep özele gittim ama doğum arstima Hastanesi'nde oldu kuzum :)
tarafından
Cok tesekkurler :)
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Birden bastirir giz ☺️☺️☺️
tarafından
Ay bilmiyorum sevdaya bende senin gibi basladim ne zaman nr zaman diye
(163,444 puan) tarafından
Sen gec kaldin ben 30 haftamda basladiydim ☺️
tarafından
Ahahah evet :D
0 oy
(3 puan) tarafından
Ben de hiç sancı olmadı 38+3 de doğum yaptım. Akşam yatmadan bacaklarım yerinden çıkmış gibi ağrıdı yürüyemedim bile gece sıkıştım diye tuvalete gittim bir saat sancımı gaz sancısı zannettim sonra nişan görünce anladım ki bebek geliyor o günde doktorum demişti haftaya bı daha gel sabah doğuma gittim
tarafından
Ay suan  resmen benim su gunumde sen dogurmussun :) benimde yine haftaya carsamba muanem var ozamanda 39 haftalik oluyoruz bakalim gorucezmi ogunu ama bana goricez gibi geliyor ya
(3 puan) tarafından
Allah'ım hayırlısı nasip etsin benimki kadar da kolay bı doğum nasip etsin sana inşallah. Hayırlısıyla al kucağına  Ya Rauf ve Ya Hafız ismini çok zikret ben sancı geldiği anda nefes alıp verirken hep bunları zikrettim
tarafından
Cok tesekkur ederim cok sagoool Allah razi olsun insallahhh :)
(3 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah
0 oy
(309 puan) tarafından
hiç belli olmuyo canım ya aniden olabilir sancı belki de hiç olmaz 
tarafından
Anladim cok sagoool
0 oy
tarafından
Kız sen bu sancıları kanki falan mı belledin haber vermeden gelecek tabii alıştıra alıştıra olur mu hiç Hop diye bir gelecek Bir de bakacaksın kucağında bir yavrucak☺
tarafından
Bende 37+ 4 oldum benimde sancim yok  arada belim ağrıyor  ama biliyorum çok  yoruluyorum  ondan benimde sonum senin gibi oluyormuş   Allah yardım etsin  hepimize kuzum
tarafından
Seninde az kalmis zaten
tarafından
Evet  17 güncük
tarafından
Hayirlisiyla gelsinler insallah
tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından

Bı anda geliyo canım geçen sene tam bu gün :) kızım böyle ishal olmuşum da bı anda karnımı kivratiyo gibi bı ağrı gelmişti tuvalete gittim bişey yok sonra 15 dk sonra yine aynı 3.sanci gelince anladım kızım geliyo 38.4 te geldi minigim çok şükür bu gunumuze bir yaşına geldi prensesim son hafta adet ağrısı gibi ağrı oluyodu bende hurma ye yurusy yap evin içinde merdiven iner cikar gini yap daha kolay olur doğumun inşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder insallaj

tarafından
Insallah coook tesekkurler :)
0 oy
tarafından
Zaten doğum anlık birşey aniden gelir sancı dogurursun benimde öyle oldu :) hayırlı doğumlar sana
tarafından
Cok tesekkurler :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 121 göst.
22 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 549 göst.
27 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,016 göst.
+1 oy