0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Köyde ev üstümde yaşıyoruz annem ise merkezde erken doğum yaptım o yüzden küvezde sık sık süt götürüyoruz hastaneye . Bide bütün bebek eşyası annemin durumu olmamasına ragmen o aldı ve kocam dahil kaynanam ne zaman artık alınacak birşey kalmadı o zaman basit şeyleri aldılar.  Geçen gün  hastaneye bebeğini  görmeye hem annem pahalı bir beşik almış  onu almaya da gidecez  dedim iftara da kalalım kaynanam yok kalmayacaksınız yok bilmem ne dedi sesini   çıkarmadı bende bugün görüncem elbiseleri getirdiniz mı dedi .Bende yok dedim ve annem o kadar emek harcadı .  Biraz kalacam annem olmazsa perişan olmuştum dedim.Baktım kocam  annen ne yaptı perişan olmadın, bana baktı dedim.   Bi annen biliyor dedi şimdi tek kalınca hesap soracak  ne demeliyim haksız mıyım?

10 Cevaplar

+1 oy
(30,259 puan) tarafından

Annenin yaptıklarını su istimal etme esin olsun kaynanan olsun cevabini ver bence

tarafından
Aynen katiliyorum onun annesi ne yapmışta  senin anene nankörlük  yapiyo
(30,259 puan) tarafından
Aynen öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl hesap soruyor niye hesap soruyor . Kendini korkutma da ezdirmede annen uapmissa ortada çatır çatır soulenhepsini
0 oy
(672 puan) tarafından
Beşiği bile annem aldı kıyafetlerini annem aldı siz ne yaptınız de yalan bişey mi dedim de 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Sert çıkışı rsa annemin yaptıkları göz önünde değil mi niye nankörlük yapıyorsun de. Çocuğunun ihtiyaçlarını annen karşıladıktan sonra evli olduğundan ne anladım canım annenle yaşamaya devam etsen olacakmış. 

Annesinin sözünden çıkamayan, ayrı ev kuracak irade ve gücü olmayan erkekler neden evlenir anlamış değilim
0 oy
tarafından
aranızı kötü yapma ve kavga etme ama olanların da hepsini anlat içinde kalmayacak şekilde söyle 
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Annenin hakkını yedirme bu kadar yaptığının karşılığı bu olmamalı 
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Keşke annene masraf edip hiç bişey alma deseydin kocan kendi alsaydı. Bu koca tarafına yaranamazsın.
0 oy
tarafından
Hatayı başta yapmışsın annene bir çöp aldırmayacaktın böyle nankörlere yaranilmaz
0 oy
(54,187 puan) tarafından
esin varken kalamazsin diye kayinvaliden cevap veriyorsa Allah senin yardimcin olsun canim. ipleri vermis anasina. tek tek say aldiklarini gozlerine sok 
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Haklisin konunda canım. Şöyle birşey var erkekler annelerinin yanında güç gisterisibyapmaya bayılırlar musade edeceği şeye bile izin vermezler o yüzden bu istediğim şey çok normal ve olması gereken ama bunu kayınvalidenin yanında dile getirmek onun esneklik gururunu zedelemiş olucak ki üstün çıkmak ister.. bence huyuna git güzellikle annem bunları yaptı şunları yaptı özledim hem bebeğe süt götürüyorum daha yakın olur falan güzellikle anlatabilirsin konuşayım annenden canım şunu istiyo diyip isteyemem ama anneme derim yada ev temizliği falan her ayrıntıyı de 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 565 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Belinay esila (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
5 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 1,260 göst.
0 oy
20 cevap 649 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Miniğim77 (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,682 soru

24,172,707 cevap

335,925 kullanıcı