0 oy
1,249 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Şuan evim misafir dolmuş taşıyor yasakta kalktı of offf çok dertliyim, kaynana, kayınbaba, kuzeni Ahmet abi, Zeynel abi Adana'dan 1 posta araba daha geliyor ve 6 aylık hamileyim bu gidişle bu virüs iyice yayılır çok sinirliyim bazen gizli gizli ağlıyorum sinirden ev berbat olmuş batmış zaten bir Allah'ın kuluda alıp elektrikli süpürgeyle süpürmüyor, kimse bulaşığa karışmıyor bu adamı boşucam yakında, bugün bulaşık yıkarken altıma kaçırdım tuvalete girecek vaktim yok suyum mu geldi diye endişelendim sonra baktım ki çok sıkışmışım

22 Cevaplar

0 oy
(1,463 puan) tarafından
Yavrum kıyamam, yanlış anlama  Kürtler diyorsun da, oyle anlayışli Kürtler varki, bunun asıl merhametle alakası var, Türklük kurtlukle alakası yok  ama buna takılma böyle düşüncesizler her yerde , bak bende eşim de Kürtüz, hamileyken eşim değil ama ailesi tabak kaldırtamazdi bana. Anlayış kocadan değil o pislik kaynana da olmalı düşünmeli hiç mi hamile olmadı, yorulacagini düşünmüyor. Bak sen burdakileri dinle, bu sefer birşey olammais gibi yaparsan hep devamı gelir Hamilesin yazık sana. Şu  hayatta sen kendine değer vermezsen kimse vermez inan, , bayılma numarası yap, ya baş dönmesi numarası yapıp yere at kendini, ya da git tuvalete kanamam oldu de.... Yapamıyorsan eğer onlara hizmet et günahlarını hepsini onlar sirtlamis olur. Karar senin yoksa her gece burda yine geldiler ağlıyorum postlarini okuruz
-Reklam-
0 oy
(440 puan) tarafından
Canim gizli polisi ara sikayet et anlat soyle bilgi vermesinler diye

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 678 göst.
12 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 851 göst.
11 Şubat 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,112 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 730 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,389 soru

24,250,010 cevap

340,881 kullanıcı

...