0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (68 puan) tarafından
Ben surekli kocamla sorun yasayan biri olarak 34 haftalik hamileyim bazen sancim oluyor yaklasik 15 gundur kaynanam gildeyim esimi ariyorum kiziyor bana ne yapacam ya sinirden patlicam hic bir bebek hazirligim yok kendi hazirligim yok 34 haftaligim sadece bebege 1 bataniye 1 kundak bezi 2 takim elbise aldim kendime hic bir sey almadim inanki yazlik giyecek kiyafetim bile yok ne papicagimi bilmiyorum of of ya simdi dogum baslasa ne yapacam 

8 Cevaplar

0 oy
(30,108 puan) tarafından

Sorumsuz eşin neden sana kızıyor. 

O bebegin babasi az anlayışlı olmayı denese.

(68 puan) tarafından
Zaten ben Artik dersimi aldim Allaha yalvariyorumki bir daha bu adama cocuk vermesin 1 kizim var buda erkek yeter diyorum
(30,108 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(18,205 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun cnm neden kızıyor ki
(68 puan) tarafından
Ariyorum ne zaman gelicen diyom oldunmu sana inat kacgun daha gelmicem bilmem ne 15 gundur burdayim af edersin ozur dileyerek soyliyorum simdi dogum baslasa benim vucudum temiz degil ne yapacam sinirden agliyorum sïkïlıyorum bos bos
(18,205 puan) tarafından
canm esin gelince durumu anlat yanlıs anlama temiz tut kendini doğumun ne zaman başlayacağı belli olmaz insAllah sağsağlim kucağına alırsın bebeğini
(68 puan) tarafından
Ya anlatsam anlicakmi bide kaynanam gilde evde 6 7 kisi var onlarin evinde nasil temizlenecem ki bilmiyorum ya of of sıkïntidan patlicam
(18,205 puan) tarafından
lavaboya gir halledersin canm
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Neden kızıyor neye kızıyor esin 
(68 puan) tarafından
Aylesine cok duskun aylesi ol dese valahi bilahi olur olur o derece
(5,437 puan) tarafından
Neden kaynanagildesin cnm
(68 puan) tarafından
15 dk mesafede kendisi sehir disinda insallah geri donmez ortalikta ser sefil oldum valahi aglim sizlim bos bos
(5,437 puan) tarafından
Kendi evine gitsen yokmu öyle şansın çok zor boylesi
0 oy
(671 puan) tarafından
Ne diye kızıyor bide kendi evin varsa kaynanana gitmeseydin keşke daha beter stres olursun 
(671 puan) tarafından
Jilet kullan artık ne yapcan mecbur
(68 puan) tarafından
Kime diyim jilet al bude banyonun kapisi bozuk ne yapim ya dua edin lutfen allah kimseye pismanlik vermesin
(671 puan) tarafından
Allah yardım etsin inşallah canım tuvalete gidecen artık ayy çok kötü bir durum kendi evinde olsan rahat edersin böylesi eziyet gibi bakkal falan da mı yok eşin yada görümcen falan alsın
(68 puan) tarafından
Esim sehir disinda ben dedim ne zaman gelicen bana inat 5 gun daha gelmicek ben nasil gorumceme diyim git al bide bakal uzak bizde kiz gondermiyorlar erkegede diyemiyorum cok cikmazdayim
(671 puan) tarafından
Yani gönderseler kızı dersin kime diyecen mecbursn canım çekinme ama oda göndermiyorlarmış zaten o zaman sor siz nasıl yapıyorsunuz doğumum yaklaştı de
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Kendi ailen nerde keşke kendi ailene gitseydin yada kendi ailenden biri senin evinde yanında kalsaydı. Sancı başlamış gibi numara yap bak nasıl uçarak geliyor 
(68 puan) tarafından
Ayri sehirlerdeyiz Anneme gelecekti izin yoktu
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Cnm belli eşin sorunlu evin 15 dakka mesafedeyse git evine yıkanıcam hazırlık yapıcam de doğuma gündüz evinde işini hallet sonra mecbur yine oraya dön ne yapıcan eşin anlayışsızsa yada yanında kalacak biri varsa görüm filan al git evinde kal 
(68 puan) tarafından
Soyledim yok dedi
(6,676 puan) tarafından
Desin ihtiyaç izine bakmıyor cnm sen kalk git işini gör yine gel
0 oy
(163,352 puan) tarafından

Alacak durumumu yok yoksa almakmi istemiyo :angel:

(68 puan) tarafından
Almak istemiyor durumu cok iyi
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Doğum başlarsa ne mi yapacaksın gidip güzelce doguracaksin. Sen yataginda bebeğinle mışıl mışıl uyurken sana alışveriş yaptirtmayan o adam gidip yana döne bebek eşyası sana da kıyafet arayacak.

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 573 göst.
2 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 540 göst.
28 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde rada21 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 754 göst.
4 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Benceemine (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 684 göst.
25 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minigim49 (120 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,447 soru

24,072,484 cevap

330,753 kullanıcı

...