Bugun doktor geldi annemde yanımdaydı. Ben aileme karşı çok iyimis gibi davraniyodum ama ne yazıkki doktor annemin yanında anlattı durumumu .akciger tansiyonu varmış ve çok ciddi riskli bi hastalık. Gebeliği sonlandirmamiz gerekebilir. Ve anjio falan gerekmiş. Tıpta pulmoner hipertansiyon die geciyo...o kadar üzgün o kadar mutsuzum ki.gecrn gün bebeğime kıyafet sipariş etmiştim hastaneye yatırdıkları gün kargo gelmiş..nolur dua edin ölmek istemiyorum. Bebeğimi doğurmak büyütmek esimle çocuğumla yuvamda olmak istiyorum. Eşim isten izin aldı başımda duruyo. O kadar üzgün ki doktor az bisey iyi konuşsa umutlaniyo bana moral verm3ye çalışıyor ama durumumu biliyorum doktor açıkca benimle.de konusuyo.
bannem az önce gitti. Rengi hala gözümün önünde. Kendimden çok onlara üzülüyorum. Ben ölünce onları kim teselli edicek .Allahım diyorum kimseyi sağlıkla sınama .düşmanımı bile bu durumlara koyma rabbim...o kadar acı bi durum ki .hasta olan içinde etrafındakiler içinde.ne hayaller kurdum.neler yaşıyorum.esim geçen gün hayalini anlattı. Bebek odası ayirdik çocuğumuz 2 3 yaşına geldi mi odasında yatar gece gelir kapımızı çalar anne baba yanınızda yatabilir miyim diue bizde kucagimizda yatırırız:'( o kadar içim yaniyo ki .ağlayarak yazıyorum bunları. Çok yoruldum artık güçlü gibi görünmekten
Canim su anki psikolojini cok iyi anlayabiliyorum, lutfen toparlamaya calis kendini. Rabbim bu mubarek gunler hurmetine seni ve bebgini korusun, hemen en kotusunu getirme aklina. Tip cok cok ilerlerdi, ve tedavide varmis zaten hemen olum deme. Hamilesin cok daha hassassin, uzuntun cok daha derin. Rabbim omur verdiyse kimse engel olamaz, Allah a sigin dua et bol bol ve imkanin varsa Kuran oku canim. En kisa zamanda sagligina kavusman dileğiyle
Rabbim yardımcın olsun kuzum uzulme derdi veren Allah dermanida verir
1,493,995 soru
24,408,744 cevap
350,748 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın