Kızlar kısaca anlayayım eltim dedikodu çıkarmış durduk yere eşimin benim abime kredi çektiğini söylemiş kayinvalidemde bunu ağzından kaçırdı bana laf arasında sonrada igneleyici şekilde çekmiştir falan dedi çekse haberim olurdu dedim bende sinirlendim eşim asker suriyede arayıp sorarım dedim yalvardı şimdi söyleme gelince sorarsın falan dedi neyse tamam dedik üzerinden 6 ay geçti unuttum ben tabi eşimde gelmedi izne falan geçen babası vefat etti geldi laf arasında konusurken birden ağzımdan çıktı ama kimseye söyleme kalp kırma dedim öyle birsey yok nerden çıkarıyorlar diyip sinirlendi falan sonra birşey demedi şimdi görev yerine gitti oradan annesini arayıp söylemiş sonrada beni arayıp artık senin onlarla işin yok bir daha görüşmeyeceksin dedi eltim msj attı kayinvalidem çok kötüymüş ağlıyormus sürekli bende aramaya cesaret edemedim daha kötü olur herşey bana patlar kayinvalidem diye siz olsanız napardiniz uzun oldu kusura bakmayın <!-- /data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/share/clipdata_200514_131253_804.sdoc -->
Eşinin uzak dur dediyse sende uzak dur ,
1,487,565 soru
24,317,738 cevap
345,148 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın