0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kaynanamla yaşıyorduk biliyorsunuz ben oradayken istikbalden kendim yatak odası takımı aldım çıkarken de onları bana sat dedi çünkü annem bana sıfırdan aldı yatak odası takımımı 2000 TL ye sattım hepsini 500 500 öde dedim bir kere verdi 500 sonra geçen ay 350 verdi neyse dedim bugün kira günüm ve ben o paraya güvendim eşim aradı yok diyormuş ya bu kadın 20 kilo yaprak alan evinde sucuğu meyvesi sebzesi eksik olmayan biri geçen pazar yaprağa 250 TL veren kadın bana gelince yok diyor 5000 TL kredi çekti hâlâ yok diyor haram zıkkım olsun terbiyesiz çocuğunun parasını yiyor anca

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dicek bir şey bulamadım....
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yorumsuz.............
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Iyi kotu yasarken kisiligini karakterini biliyorsundur ona satacana baska birine spotcuya falan satsaydin
0 oy
tarafından
Hani desen ki 5 bin kenarda parasi var tamam dicem. 5 bin.kredi cekti diyosun. Yok demek ki?
tarafından
Ben bize gelince olmadığını biliyorum o eve giren paranın haddi hesabı yok. Kayinpederim çalışıyor engelli oğlu var hem onu çalıştırıp maaşını alıyor hemde ayriyeten devlet bakım parası veriyor 2000 TL ama bize gelince çocuklarıma bir şey almaz doğum günü hediyesi bez alır oğlunun doğum gününde bile bez almışlığı var 5000 TL yi de çekti onun yoksa benim hiç yok
0 oy
tarafından
Oğlundan aldı ya güya onu borç bilmiyordur ondan yoktur
0 oy
(54,185 puan) tarafından
sürekli arayip isteyin sizde

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,081 göst.
6 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (477 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,440 soru