Benim ki de öyle ama kız olacak diye böyle benimkisiailesi gibi erkek istiyordu tövbe tövbe sanki oğlan kız benim elimde ya hu sağlıklı olsun diye gece gündüz göz yaşı döküyorum.. Ilk tekme attığında mesaj attim bana emoji ile cevap vermişti unutmam:(
Haytim bnmde isteyrek hamile kaldim we hamileliqm suresincede esim cok istiordu bebeqi hatta doqum yaptiqmda aqlayarak bana babaliqi yasattiqin icin tesekkur ederim demisti dusun ama ewe qeldik esim bebeqe yanadmadi yani beklediqm qibi olmadi bole isten qeliordu falan hic ilqilnmiodu ilk 10 qun falan sonra iste konustuk biraz neden bole yapuosun dedim iste korkuorum dedi bebeqe bakabilecekmiyim ona qeleck saqliyabileckmiym die kafam cok karisik falan dedi ama cok uzuluordu bi arkadasmla konustuk oda bana demisti iste bebeqi babasinin kucaqina wer sen odadan cik caqrsada qelme falan neyse ben oyle yaptim kucaqina werip wcye qidiordum dusa qiriordm oyalaniordum bilerek caqrsada qitmiodum ort 1hafta falan kucaqina alinca aqladiqnda kucaqina alinca susuordu falan ya cok hosuna qitmeye basladi beni tanio falan deyip mutlu oluodu sora bi baqlandi inan bnm kucaqima wermiodu isten qelsin hemn babaciqm ben qeldim falan demeye basladi.
Yani demem o ki erkeklerde biraz qeleck kayqisi oluor baslarda birde cok kucuk olduklari icin kucaqina alamiolar falan ama sorasinda cooooook sewiolar. Esim suan oqlumuzu dunyalara deqsmez eminim
1,492,549 soru
24,387,562 cevap
349,091 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın