0 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar uykum gelmedi araştırdım ama bulamadım ya bursada olan var mı vaka sayımız kaç bızım ölen iyileşen sayısı falan kaç hayat eve sıgarı falan ındırdım ama bulamadım oradada bursada olanlar bılgı verebılır mı

9 Cevaplar

0 oy
(383 puan) tarafından
Şevket Yılmaz hep korona canım panayır tarafında çok deniliyor bide 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum postun yukarı çıksın  bilen çıkar 
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Bende bursadayım ama hiç bilgim yok Allahım korusun :( eşim çalışıyor ödüm kopuyor vala 
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Bursadakiler ozellikle karacabey inegöl kelesteki dengesizler oldukcs sayimiz artar toplu iftarlar ne ya dalga geciyo resmen bizim milletimiz azcik bogazini tutamadi git evinde ne yiosan ye ya sayiyi blmiyorm ama sevket yilmazda cok die bliyorm bizim inegoldede  var diye biliyorum Allah bizim milletimize akil versin
tarafından
Kiz inegolun adamı gezmeyi sever laf dinler mi onlar
(2,109 puan) tarafından
Pislkler ya nerden buraya geldysem
tarafından
Ben 2 kere geldim ankarayi öyle kalabalık gormedim
0 oy
(438 puan) tarafından
Googlede  ilk onde cikan covid bilgileri yerinden gozukuyor sanırım. Ama bursadada azimsanmayacak kadar var sanirim. Benim oldugum yerde orta risk gozukuyordu suan dusuk risk diyor insallah bir an once gider bu hastalik 
0 oy
(54,207 puan) tarafından
ilcesindeyim ama.bilmiyorum hic bakmadim 
0 oy
tarafından
Yenisehir de en başta 4 vaka vardi hastanede biri vefat etmis yaşlı bi kadınmış diğerleri taburcu olmuş şuan hastanede yatan vaka yok
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Bu konuyu dün bı arkadasimla konuştuk vali mi kaymakam mi biri açıklama yapmış Bursa'da vaka sayısı baya düşmüş günlük maksimum 100 kişi mi ne cikiyomus vaka olarak 
0 oy
(518 puan) tarafından
Ben de Bursa'dayim.bizim sokakta falan yok,biraz ileri sokagimizda geçen hafta karantina vardı,iyileşmeye başlamışlar

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 879 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 199 göst.
22 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (330 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 640 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (349 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 848 göst.
16 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (605 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,460 soru

24,183,993 cevap

336,500 kullanıcı

...