Kızlar eşimi bırakıp gitmek istemiyorum hiç bi yere buna annemin evide dahil oda pek gitmemi istemiyor ama istiyorsan git haftasonuna kadar kal degisiklik olur dedi yalniz oldugumu sıkıldığımı biliyor kocamı bırakmak istemiyorum ama nedense gidince aklım evde kalıyo biran önce dönsen diye gün sayıyorum sabah gidecek misin dedi tekrar sen benim gitmemi istiyosun ne bu ısrar diye oturup ağladım hamilelik senin hormonlarını alt üst etti deyip dalga geçti hatta bende mi gariplik normal miyim acaba
Işe gönderirken ağlardım peşinden kız bırakıp gidemezdi hahahahah)) tüm gün resmi elimde gezerdim
Bende böyleyim ailem başka şehir de bende 2 hafta önce gittim o kadar aileme bağlıyım ki ama yine de kalmak istemedim evimize gidelim dedim eşim bana şakadan surat dahi yapsa hemen ağlıyorumağlamama dayamamaz da azıcık
Ahh ahh canım valla bende de aynı durum normalde anneme gidip bi kaç gün kalmak istiyorum eşim izin vermez. Ama hamileliğimden beri bazen bana git kal hava alırsın dediği gibi başlıyorum aglamaya sen beni göndermeye çalışıyorsun halbuki ben gitmek istiyorum. Valla bu hormonlar bazen beni de eşimi de yıpratıyor
1,489,319 soru
24,342,370 cevap
346,106 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın