0 oy
1,370 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8,240 puan) tarafından
Kızlar bu da herhalde alerjiden ... Anlamıyorum ne yapıyor test verdik on gün oldu daha sonuç çıkmadı . Bacakları bir geçiyor ise beş geçmiyor napacagimi şaşırdım sizlerde oldu mu ? Alerjiden mi yoksa terden mi ? Normalde terletmiyorum tek kat giyiyor o yüzden zannetmiyorum kilolu da değil normal bir bebek  .. 

9 Cevaplar

0 oy
(8,240 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

bu da fotoğrafi :/
(12,521 puan) tarafından
Oyyy kıyamam ya off krem sürdün mü hic
(22,057 puan) tarafından
Alerji degil kuzum sicakdan pişik olmuş tahrişlesmis iyice
(6,775 puan) tarafından
Ayy nasıl pişmiş kuzum benim☹️☹️ alerjik bencede kuzum bizim ki pişik olurdu ama tek bı çizgi olurdu
(8,240 puan) tarafından
Her bez açtığımda sürüyorum . Pamukla siliyorum biraz hava alsın diye bekliyorum.  Yok ama geçmiyor kollarında vardı koltuk altında eklem yerinde onlar hamd olsun geçti ama bu kaldı
(119 puan) tarafından
Kiyamam nasil olmuş zeytin yagida iyi gelir diyecem ama en iyisi kortizonlu ilac bence travazol gibi
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Peki ellediginde agliyormu
(8,240 puan) tarafından
Şuan dokundum başka bir şeyle meşgul tepki vermedi normalde krem sururken falan kiprasir durur ama başka yerine sürsem onda da aynı olur bilemiyorum
(22,057 puan) tarafından
Sudocremin varmi
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Alerji ya da sıcaktan olabilir 

Benim kızımın da yanakları oluyordu sordum sağlıkocağına bepantol bakım kremini al dediler olur bebeğe dedi kullandım geçti 
(8,240 puan) tarafından
Var bende kullandım ama öyle aman aman bir iyilesme göremedim
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Kötü olmuş ya kiyamam
(8,240 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(38 puan) tarafından
ya kiyamam hic durma acısından götürebiliyorsanız saglik ocagina götürün en iyisi ona göre doktor yazar bnde dun kizimda pisik vardi evd krem vardi sürüyordum geçmedi  doktor krem yazdi sabah hic birşey kalmamsti
(8,240 puan) tarafından
Hangi kremi yazmıştı? Normalde bebeğim hiç pişik olmadı bir döküntü durumu oldu ondan sonra çıktı pisikler
(38 puan) tarafından
kızımın pisigine bakıp yazdi hematan
(8,240 puan) tarafından
Hametani çok duydum ablamlar da hep kullanır onu.  Aldriym en iyisi boşuna bir dunya para verip marka marka kremler aldım hiç biri tirta yaramıyor
0 oy
tarafından
Terden olur oralarda havasizliktan kiyamam
(8,240 puan) tarafından
Kulak arkası da böyle orası hava alıyor artık napcam bilmiyorm cam bile açık evimde
tarafından
Yok canim benim.kizinda oyleydi kulak arkasi hep kabuk bağlardı oralar hava almaz
(8,240 puan) tarafından
Öyle mi :/
tarafından
Evet kurula hep terleyince ıslak kalmasin
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Terden gibi pamuklu ince seyler giydir polar tarzi yun tarzi giydirme boyle terini ceken birsey olsun kiyafeti ve soguk suyla yikayip sonra iyice kurutup oyle kremini sur her defasinda cok gecmis olsun
(8,240 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Off kötü olmuş kuzum yaa pişik kremi dene her krem iyi gelmeyebilir sudocrem genelde iyi oluyor pişik muhtemelen 
(8,240 puan) tarafından
Bepanthol seba Med  bir de başka kullandım olmadı pudra döktüm bana mısın demiyor .
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Canım o pişik değil mantar. Benim kızımda da vardı doktor krem verdi geçti. Nemli kalıyor sürekli demek ki ondan oluyor genelde. Bebek yağı falan kullanma 
(8,240 puan) tarafından
Mantar neden oluyor peki ?
(1,249 puan) tarafından
Genelde nemli kalmasindan oluyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 246 göst.
5 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seval23 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 1 gösterim
+2 oy
5 cevap 128 göst.