Kizlar gorumcemle aram iyi dgl daha once de paylasim yapmistim aklinda kalan vardr belki.esim bi iki defa caya cagir dedi bnde o gun halsizdim uzaniodum baska gun cagrrim dedim bi sonraki gun cagrdim geldi falan.gecen gun yine soledi cagir gelsin diye ve cok yorgun oldgumu biliodu 37 haftalik da hamileyim bu arada.bnde iki gun sonra mevlut okutcam halim yok ztn iki de bi ev temizlemeye kocasi gelecek iki gun sonra mevlutten sonra kocasyla birlikte cagirriz dedim.basladi soylenmeye sn ablami istemion ne zmn gelsin desem bahane buluyon falan.bnde istemesem hic evime koymam dedim.bnim daha bi kere bile bi isimi yapmis dgl dedim sn hala onu savunuyon bna dedim.sn ondan istemion ztn dedi.bnde evet oda var artk onla muhatap olmak istemiom dedim o kadar mide bulantsi cektim ne gelip gecmis olsun dedi ne de bi tabak yemek getrdi ustune bide kendi bna kustu bn gidip konustum dedim.geldi evimde bna bagrip cagirdi yine sustum dedim surekli bni huzursz edio bnde fazla gorusmek istemiom dedim.baya tartstik neyse bi sonraki gun geldi konustu kus kalmadi ama o konuyu acmadi da bnde bna yardim etmesini istedim esimin bulasik yikicaktim snde yardim et dedim oda bna sart sundu yardim edersem birlikte olacaz dedi bnde sen yoksa yardm etmezsin ztn dedim ama gulerek soledim bunu bn ole deyince elindeki kaseyi aldi yere atip kirdi bagrdi gitti ayri yatti bnden hc ses etmedim.mevlut okuttum dun ablasinida aradim cagrdim gel diye gelmedi aksam caya geldi esiyle bnde bn sana kusum dedim guya basi agriyomus aksam gelio gunduz gelemio nedense.eltimle kaynimda bizdeydi yemege kaldilar eltim sagolsun butun bulasiklari yikadi hamileyim diye gorumcem bi tabak bile kaldrmadi geldi oturdu yemek yedi cocuklariyla gecti oturdu hic kipirdamadi.butun isi eltimle biz yaptik.cocuklarida evi bi guzel kirletti.esim onlar gitti yine ayri yatti hc bsy demedim.sabah oldu kahvalti hazrladim dun oturma odasindaki masayi kaldrmistim yer acilsin diye bnde sofrayi yere serdim niye masaya dglde yere sermisim bn yemicem dedi annemgile inecem dedi.defalarca soledim gel ye bugunluk temizleyim tekrar yerine koyacam dedim gelmedi.bnde bi daha bnle yemek yeme o zmn dedim.sonra geldi bagrdi cagrdi hem suclusun hem sn kusuyon diye.bn ablan olayi icin kustum sn hala onu nsl savunuyon dedim.senin ablan gelio bnim ablam gelince sorun oluyo diye kiyameti kopartti yine bni aglatip gitti asagida kahvalti yapti.k.bkmayin uzun oldu ama bnim bi sucun var mi bu kpnuda.
Eşin de alınmaya darılmaya yer arıyor. Bak benim eşim de öyleydi zaten evlendik hemen hamile kaldım. Bana sormadan misafir çağırırdı. 1-2-3 derken bi bozuk attım. Dedim sen bana sormadan eve misafir çağıramazsin misafiri ağırlayacak olan benim. Bakalım ev müsait mi,işim var mı,keyfim yerinde mi kafana göre kimseye de geliriz diye söz vermeyeceksin yeter dedim. Çünkü önünü kesmedin mi erkekler için sıkıntı yok gelsinler sohbet muhabbet çay ohh. Bebek yeni doğmuş gece artık yani arkadaşı aradı geliyoruz diye biz yatak döşek yatacağım yorgunum uyumaya yer arıyorum zaten gelin gelin diyiverdi. Bi kızdım dedim geri arayacaksın gelmeyecekler yarın gelsinler saat kaç oldu yeni doğum yapmışım. İsterse küsseydi. Dedim hiç kızmaya hakkın yok bu evde tek sen yaşamıyorsun benden izin almadan kimseye gelin diyemezsin dedim. Artık aklı başında davranıyor. Bırak isterse tavır yapsın sen de tavrını koy gerisine karışma. Kimseye hizmetçilik yapmaya mecbur değilsin. Artık annesi bile çağırsa bana sorar gidelim mi diye. Seni çağırması lazim görümcenin hamilesin evini temiz tutmaya çalışıyorsun insan daha çok yoruluyor zaten hamileyken bir de oturduğu yerde hizmet beklesin oh ne ala memleket. Sen git evine ye iç kalk. Eşin ablam gelsin deyince biz gidelim deyiver madem derdi görüşmek görsün ablasını.
Canım inanki umursamayacak bir durum bırak yardım etmesin ayda 1 gelsin 2 saat durup gitsin eşin ile hiç aramı bozmaya değmez ne umursuyorsun güzel canını üzüyorsun boşver 2 günlük dünya da .he de geç
Amaaaaaannn bu erkeklere yatak odası de dünya yi önüne sermezseler bende adam degilim. Biz kadınlar çok ince düşünüyoruz hep ayrıntıya takılıp tatlı canımızı boşa uzuyoruz hic de değmez insanlar için bırak ne halleri varsa görsünler sende bir gün gorumceni cagirdiysan ertesi gün çık sen git iyadeyi ziyaret de ama ısrarla devam et baktı ki o geldikçe sen gidiyorsun sırf sen gitme diye o gelmeyi bırakır :D kocanla da hiç arani bozma onlar dolduruyorsa senin üstüne saliyorsa sende onlara aynısı yap çünkü bu erkeklere bu yarar
Ben gorumcem de gelse kafama göre davranırdım ki öyle yapıyorum sinirimi bozan kişilere eşime de kahvaltı hazirladigimda gidip annesinde yerse bi güzel kahvaltimi temizligimi yapıp keyfime bakardim hayatta umursamazdım gelse de muhatap olmazdim ne kadar saygısızca hareket sen kimseye hizmet etmek zorunda değilsin cagiriyorsa hazırlığını kendi yapsın hamile halinle seni zorlaması çok ayıp yani
Yuh yani inanamiyorum gorumcen geldi de sen mi kovdun sanki? Cagira cagira karni burnunda kadina misafir getirtmek nedir yahu? Ayrica senin ablanla onin ablasi degisir senin ablan gelir yaninda yayilir yatarsin da kalkamazsan suda istersin pijamanla da oturursun ama gorumce olunca bunlari yapamazsn hastada olsan cekinirsin ne dusuncesizlik allah askina benim esim amcamlar ramazanda bizi cagirdi diye ayip olur bizde uc amcani ayni gun cagiralim ayri ayri ugrasmazsin kndini nasil hissediyosun dedi bende tek basima yapamam annem flan gelirse ayarlariz dedim olur mu annenlerde misafir olcak gel yemek yap denmez pazar gune ayarlayalim beraber yapalim sen asci ol ben yamak dedi oyle hallettik sofrada getir goturde yaparken herseyde yardm etti gun boyu sagolsun evelri de supurdu sildi bide benim aileme karsi yani kendinden birini asla bana yuk etmez iki canliyiz yazik ya bide ben 2 ayliktim riskim vardi ondan boyle kiyamaz hic eee sende risk yok belki ama dogurdun doguracan mecbur musun? Allah askina
Benim gorumcem de geldigi zaman hayatta birsey yapmaz ki ben zaten kim gelirse gelsin yapmasini istemem mutfaga benden baska birinin girmesinden hic hoslanmam teklif ettigi oluyo yardim edeyim diye ama kabul etmiyorum belkide bu yuzden takinti yapmiyorum ama sen oyle degilsn bosver takma yapanda sagolsun yapmayan da bunun icin esinle hic kotu olma bence
Hersey bi yana riskin yoksa sakincasi yoksa neden kocanin istegini geri ceviriyorsun ki?
1,486,348 soru
24,299,976 cevap
344,005 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın